Nyhavn 12, 4., 1051 København K

Kontant
14.500.000
Udbetaling
725.000
Ejerudgift/md.
5.211
Varme/md.
1.250
Kvadratmeter
183
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1780

Lys og indflytningsklar lejlighed med smuk udsigt til Nyhavn

Kvarteret
Vel nok én af byens hyggeligste, smukkeste og mest kendte kvarterer. Området omkring Nyhavn og Kongens Nytorv emmer af charme. Hyggelige caféer både mod Nyhavn og i de stille gader bag Nyhavn. Metroen kører på Kongens Nytorv og der er masser af indkøbsmuligheder. Denne lejlighed ligger på den attraktive side af Nyhavn med kig over til den festlige del, hvor restauranterne og caféerne ligger side om side i de smalle, kulørte og charmerende huse, der har stået der de sidste 350 år som et livsbekræftende kvarter for købmænd, søfolk, almindelige borgere og turister.

Ejendommen
En smuk og gennemrenoveret ejendom, der er opført i 1780. Ejendommen, der ligger på den stille side af Nyhavn, består af forhus, sidehus og baghus, og denne unikke lejlighed ligger øverst i forhuset med smuk udsigt. Der er dørtelefon med kamera, brostensbelagt gård samt brugsret til et kælderrum.

Lejligheden
Via en hyggelig trappeopgang møder man indgangen til denne dejlig lejlighed. En fin lille entré, hvorfra der er adgang til separat soveværelse som ligger stille ud mod gården. I stuen er der loft til kip med fritliggende bjælker samt en fantastisk udsigt til Nyhavn. I denne store stue er der lavet endnu et værelse og en hyggelig hems, hvor børnene kan lege og spille play station. Foran pejsen er der plads til spisebordet. I forlængelse af køkkenet er der en afdeling, hvor man kan have noget kontor eller en spisekrog til de små daglige måltider. Der et lavet et ekstra pænt gæstebadeværelse. Master bedroom med eget walk-inn closet samt stort badeværelse. Sidst i lejligheden er der etryggers gemt godt af vejen. En smuk lejlighed som ligger super godt i Nyhavn på den stille side, men med udsigt over til den kulørte side. Lejligheden er indflytningsklar og her vil man gerne bo.

Book en fremvisning af Nyhavn 12, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.