Ørestads Boulevard 57A, 9. 902., 2300 København S

Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Ejerudgift/md.
5.686
Varme/md.
925
Kvadratmeter
136
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
2005

Penthouse med kæmpe stor og solrig tagterrasse med fabelagtig udsigt

Kvarteret
Drømmer du om at bo med en eminent panoramaudsigt til Amagers landskab? Så se nærmere på denne indbydende treværelses lejlighed i 2 plan på 9 sal i VM-Husene, der er arkitekttegne af Bjarne Ingels og Plot og blev opført i 2005. Samtidig kan du nyde godt af en dejlig placering i den nyere bydel Ørestad. Du bosætter dig i et fint område, hvor hverdagen bliver gjort nem af kort afstand til indkøb, metrostation og uddannelsesinstitutioner. Ligeledes får du Ørestad Streethal om hjørnet og blot få minutter til shoppingcentret Fields. Trænger du til friske gåture i naturen, ligger både Byparken og Amager Fælled også tæt på, ligesom Royale Arena og Royal Golf Club ligger lige om hjørnet.

Ejendommen
Lejligheden er placeret i VM-husene, som var et af de første byggerier, der stod færdigt i Ørestad City i 2005. Ejendommens konstruktion giver lejlighederne de karakteriske, skarpe vinkler, som pryder lejlighedens rum. Bygningen består hovedsageligt af glasfacade, hvilket giver en visuel åbenhed. Der er mulighed for leje at p-plads i nabo ejendommen "Bjerget" kr. 1.200,- md.

Lejligheden
Indenfor får du en spændende planløsning, hvor lejligheden er opdelt i to plan og har en glasfacade, samt store vinduespartier, der lukket både dagslyset og det skønne udsyn helt ind i rummene. Køkkenet er et kombineret HTH/Snedkerkøkken opført i hvide elementer, der komplementeres af en sort granitbordplade. Kogeøen gør det nemt at være tilstede, mens gæsterne sidder til bords og nyder udsigten. Det er også herfra, I kan tilgå jeres private tagterrasse, hvor I sammen med venner og familie kan nyde et køligt glas hvidvin med byen i baggrunden. En elegant trappe fører jer op til lejlighedens 1. sal, hvor I bliver mødt af en lys stue, der byder på en unik form for åbenhed ned til køkkenalrummet. I forlængelse af stuen finder vi et stort soveværelse. Slutteligt er der et disponibelt rum samt et badeværelse.

Book en fremvisning af Ørestads Boulevard 57A, 9. 902.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.