Mikkel Bryggers Gade 3B, 1. th., 1460 København K

Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Ejerudgift/md.
3.931
Varme/md.
400
Kvadratmeter
130
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1847

Ægte citylejlighed i historisk og hyggelig ejendom på super central beliggenhed

Kvarteret
Midt i byen, tæt på Rådhuspladsen, men i stille sidegade, finder du denne skønne lejlighed. Med alt inden for rækkevidde, er det svært at kede sig her. Overfor har man Grand Teatret og rundt om i hele kvarteret er der hyggelige cafeér og butikker. Tætteste metro er på Rådhuspladsen (3 minutter).

Ejendommen
Historisk ejendom som er meget velholdt og bliver administreret professionelt, herunder løbende vedligeholdelse. Der er et hyggeligt og aflåst gårdmiljø, hvor din cykel også kan holde. Denne lejligheds depotrum ligger i opgangen, lige ved siden af, så det er nemt at komme til at bruge.

Lejligheden
En super spændende og charmerende lejlighed med mange fine gamle og velbevarede detaljer. Lejligheden har desuden en god planløsning, som giver mange muligheder for en helt personlig indretning. Smukke gulve af egeparket, høje træpaneler, flotte glasdøre og syv vinduer med koblede ruder ud mod gaden - Hvilket giver et fantastisk lysindfald. Spisestuen bliver en naturlig del af køkkenet, da den ligger i forlængelse heraf ligger og gør det oplagt at have gode venner på besøg til mad og hygge. Soveværelset ligger bagerst og helt stille ind mod gården. Køkkenet er opdelt i flere afsnit, så alle kan deltage i madlavningen eller blot bidrage til god stemning. Fint flisebadeværelse med stor bruseniche. Den store stue, kan man evt. opdeles, såfremt man ønsker et ekstra værelse. Charmerende og super spændende lejlighed med mange smukke detaljer. Kom, oplev og se mulighederne selv!

Book en fremvisning af Mikkel Bryggers Gade 3B, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.