Vesterbrogade 39, 5. tv., 1620 København V

Kontant
13.950.000
Udbetaling
700.000
Ejerudgift/md.
3.589
Varme/md.
1.000
Kvadratmeter
140
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1891

140 kvm totalistandsat boligdrøm med ca. 60 kvm stor privat tagterrasse i flot mondæn hovedejendom med elevator

Kvarteret
Beliggenheden er misundelsesværdig dejlig her midt i København. Det er den både på grund af nærheden til mange af byens kulturelle og kulinariske attraktioner og de stille forhold, som her også er. I får en lejlighed med et toplækkert designerkøkken, men I skal være forberedt på konkurrence fra de mange kvalitetsrestauranter, som kan være hård for selv den bedste hjemmekok. I får et udbud af spisesteder inden for hundrede skridts afstand, som er overvældende godt. Det samme gælder vinbarer og andre gå-ud-steder. I bor så tæt ved Værnedamsvej, Vesterbro Torv og Kødbyen, at disse områder meget vel kan blive en integreret del af jeres dagligdag. Når der skal frisk luft og en gåtur på agendaen, er det oplagt at bruge Søerne eller gå lidt længere til den helt vidunderlige Frederiksberg Have. I bor også nær den livlige og spændende butiksgade Gammel Kongevej og alle mulige andre dejlige steder med teatre, caféer og stamsteder.

Ejendommen
1891 blev denne flotte og herskabelige ejendom opført. Den pryder fortsat kvarteret og er en af årsagerne til, at de forbipasserende får lyst til at lade blikket glide op ad bygningens facade med de omhyggeligt udførte dekorationer. Man har derfor også store forventninger til ejendommens udseende indenfor, og man bliver ikke skuffet. Det er smukt, velholdt og herskabeligt, så det er en æstetisk fornøjelse at gå op ad trapperne. Man kan skam også tage elevatoren, der går til fjerde sal. I skal derfor gå den sidste etage op til jeres nye lejlighed. Både tag og facade er blevet renoveret for nyligt, og ejendommen har en god økonomi. Ejendommen råder over en fælles tagterrasse, der befinder sig i førstesalshøjde. Den er dejligt stor, og I har udsigt ned til den fra jeres helt egen private tagterrasse. Hvis I har bil, er der mulighed for at leje sig ind i en af flere parkeringskældre, der befinder sig i kvarteret.

Lejligheden
Boligen er sat i tiptop stand i perioden 2020 til 2022. I ser det på de flotte gulve i massiv eg med sildebensmønster, som er gennemgående i alle boligens rum bortset fra badeværelse og toilet. I de tre værelser er skillevæggene opsat således, at der er mulighed for nemt at justere på planløsningen. Køkkenet, der ligger i helt åben forbindelse med stuen, er en designermodel fra 2021, som er udstyret med hvidevarer fra øverste kvalitetshylde. Her er blandt andet et lydløst vinkøleskab med plads til 200 flasker og en emhætte med separat aftræk, som heller ikke siger en lyd. Ledninger er gemt af vejen, så der ikke er noget, der forstyrrer øjet, og gardinerne er el-betjente. Bemærk også, at gulvene på badeværelse og toilet er støbte terrazzogulve. Alt spiller i denne lyse lejlighed, der toppes af en dejligt stor og helt privat tagterrasse, hvor I har udsigt hele vejen rundt, så der er mulighed for at se meget af København, blandt andet Christiansborg, Rådhustårnet og Carlsberg. Selv et lille hjørne af Søerne kan I se helt her oppe fra toppen af ejendommen, der er en smule højere end de omkringliggende, så I kan opholde jer ugeneret oven over det hele. I er på niveau med fyrværkeriet fra Tivoli, som er en enestående oplevelse, når det opleves helt heroppe fra. På tagterrassen er der forberedt til udebruser og udekøkken

Book en fremvisning af Vesterbrogade 39, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.