Knabrostræde 28, 2., 1210 København K

Kontant
6.650.000
Udbetaling
335.000
Ejerudgift/md.
3.202
Varme/md.
1.136
Kvadratmeter
125
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1730

Charmerende lys hjørnelejlighed med smukke kik

Lejligheden
Via en let tur op af trapperne ankommer du til denne perle i hjerte af Strædet. Fin delt entré med masser af skabsplads. Vidunderlig stue som er lejlighedens midtpunkt. Lyset vælter ind af vinduerne fra de 6 charmerende vinduesfag. Kigger man ud af det ene vindue, er der et smukt kig til kanalen, hvor de små både sejler gennem. Gennem et andet, ser du Magstræde's toppende ? brosten. Man undrer sig ikke over at mange elsker dette kvarter. Hyggeligt køkken med hvide elementer og nogle gode hårde hvidevarer. Charmerende badeværelse med badekar og vindue. Lejligheden består desuden af to meget store soveværelser på henholdsvis 16m2 og 20m2. Det oser af charme i hele lejligheden, så tá at book en fremvisning.

Ejendommen
Ejendommen blev opført dengang Frederik den 4. overdrog tronen til Christian den 6., så her er der virkelig tale om en historisk ejendommen fra 1730. Fin trappeopgang, i kælderen er der kælderrum til lejligheden og lille fællesvaskeri. Ejendommen har en charmerende fællesgård og stilheden kan nydes midt i byen (Vores billede nr. 11 er et post kort fra 1911).

Kvarteret
Yderst attraktivt og stille kvarter mellem Stræderne og Frederiksholms Kanal. Kvarteret byder på små charmerende brostensbelagte stræder med mange hyggelige caféer og specialforretninger. Såvel Kongens Nytorv som Rådhuspladsen er i gå afstand. Metroen er næsten lige ved døren ved Gl. Strand, og bringer dig til alle steder i København på 10 min. Du er lige i centrum, og alligevel helt stille. Nybrogade & Gammel Stand er netop blevet renoveret med bredere promenade og nye træer samt borde og bænke, så kan man nyde de smukke bygningsværker eller et køligt glas ved kanalen.

Velkommen hjem til hjerte af København

Book en fremvisning af Knabrostræde 28, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.