Otto Mønsteds Plads 11A, 2. th., 1563 København V

Kontant
10.695.000
Udbetaling
535.000
Ejerudgift/md.
4.101
Varme/md.
1.166
Kvadratmeter
161
Værelser
4
Energimærke
E
Byggeår
1917

Otto Mønsteds Palæ med højt til loftet, udsigt, altan og elevator

Kvarteret
Nærheden til både bymidten og havnen gør palæets beliggenhed til en af Københavns bedste. Her behøver man ikke at vælge mellem storbyens puls eller stemningen ved vandet. Man kan nemlig nyde begge dele på én gang - på samme sted. Palæet ligger helt for sig selv på Otto Mønsteds Plads.

Ejendommen
Palæet ved Otto Mønsteds Plads er opført i 1910 som hovedsæde for A/S Dansk Folkeforsikring. Det var en virksomhed med succes, og dét skulle understreges af det nye domicil. Byggeriet blev tegnet af arkitekt Axel Preisler. I ejendommen findes der elevator fra kælder til kvist i hver opgang. Den store kælder er omdannet til et slags "hjem under hjemmet", hvor man finder faciliteter, der normalt ikke er plads til, når man bor i lejlighed. I kælderen er der bl.a. trænings- og fitnesslokale, wellness-rum med sauna, spa og jacuzzi. mini-biograf med plads til 12 personer. To beboer-gæste-værelser med eget toilet og bad, samt cykelparkering med tilhørende værksted og kælderrum til lejligheden.

Lejligheden
Med elevator kommer man op til lejligheden og via entre med garderobeskab, kommer man ind i denne fantastiske lejlighed, hvor det store køkken/alrum byder én velkommen og man fornemmer straks en god atmosfære og stemning i lejligheden. Der er to gode separate soveværelser, og så en forældreafdeling, hvor der også er udgang til en smuk altan, så plads og muligheder er der nok af. Endvidere 2 store flotte badeværelse med bl.a. vaskesøjle, gulvvarme, bruseniche. En super attraktiv lejlighed med flotte vinduespartier, højt til loftet og en dejlig altan.

Book en fremvisning af Otto Mønsteds Plads 11A, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.