Store Kongensgade 69C, 4. tv., 1264 København K

Kontant
9.995.000
Udbetaling
500.000
Ejerudgift/md.
5.203
Varme/md.
430
Kvadratmeter
135
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1908

Super centralt beliggende, men helt stille i hyggelig baggård. Altan og elevator.

Kvarteret
Frederiksstaden er et yderst attraktivt kvarter, med Marmorkirken og Amalienborg som centrum. Kvarteret bærer præg af de mange store majestætiske ejendomme. Der er kun få minutters gang til såvel Kastellet som Kongens Have Marmorkirken, med den nye metro er lige overfor. En central og attraktiv placering midt i det pulserende byliv med spændende forretninger, gode indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og smarte restauranter. Også de kulturelle attraktioner er indenfor gåafstand; SMK, Amalienborg, Langelinie og Nyhavn med Charlottenborg. Her bor du tæt på det pulserende byliv og alligevel stille og roligt.

Ejendommen
Denne charmerende ejendom fra 1908, er for nogle år siden totalrenoveret i forbindelse med at hele ejendommen blev omdannet til ejerlejligheder og udbudt som projektsalg. Alt står derfor i pæn stand i dag og der er lave ejerudgifter. Der er brugsret til hyggelig gård med plads til cykler og skrald. Endvidere er der også brugsret til kælderrum samt elevator.

Lejligheden
Stor lejlighed med rå detaljer, god lofthøjde og store vinduespartier. Lejligheden består af spisekøkken i sort egefiner fra Svane med tilhørende bordplade i grå granit. Fra køkkenet er der lavet stor åbning med bardisk ind til spisestuen, som har fransk altan, således bliver spisestuen en mere naturlig del af køkkenet, så alle kan være samlet om dagens vigtige og hyggelige måltider. Dette giver også et rigtig godt lysindfald i lejligheden. Den åbne stue har udgang til stor privat altan. Bagerste og helt stille i lejligheden, finder du master bedroom med direkte adgang til eget stort badeværelse. Endvidere et fint børneværelse eller kontor. Begge badeværelser er i elegant og tidløst design med italienske klinker, spots, vandbåren gulvvarme og væghængt toilet. Gæstetoilet i tilsvarende design og med vaskefaciliteter.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 69C, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.