Store Kongensgade 90, 3. tv., 1264 København K

Kontant
7.595.000
Udbetaling
379.999
Ejerudgift/md.
5.289
Varme/md.
1.300
Kvadratmeter
142
Værelser
5
Energimærke
E
Byggeår
1880

Super lækker lejlighed i smuk ejendom med fælles tagterrasse

Kvarteret
Denne markante og smukke ejendom ligger i rolige omgivelser på én af byens skønneste og mest mondæne adresser mellem Kastellet og Marmorkirken, hvor den nye Metro Station kommer til sommer - en vidunderlig placering midt i det pulserende byliv. Attraktive forretninger, gode indkøbsmuligheder rundt om hjørnet samt hyggelige caféer og restauranter. Københavns kulturelle attraktioner er indenfor gåafstand - Amalienborg, Langelinie, Nyhavn og Marmorkirken og mange flere.

Ejendommen
Velholdt murstensejendom opført i 1880 med pudset facade og skifertag. Ejendommen, der opvarmes via fjernvarme, har dørtelefon, kabel-TV, præsentabel trappeopgang, der fører til stor fælles tagterrasse med flot view til Marmorkirken og byens tage. Derudover stort kælderrum til denne lejlighed.

Lejligheden
Flot klassisk lejlighed med stuk lofter og plankegulve. Fordelings entre med et forholdsvis stort garderobe rum. Endvidere et pænt børne- eller gæsteværelse og et stort soveværelse, begge ligger østvendt roligt ud mod gården og med morgen sol. Stuen med flot "svensk" kamin og spisestuen ligger en-suite og ud mod gaden, hvor aftensolen fylder disse rum op med lys... Fedt nyt og lækkert Multiform køkken med bl.a. spisekrog og mulighed for at etablere altan. I gangen er der lille vaskerum, der hvor der engang var toilet. Super pænt badeværelset. En klassisk city-lejlighed i super flot stand på en fashionabel adresse. Lejligheden har mange anvendelsesmuligheder og kan bl.a. bruges som dele lejlighed.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 90, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.