C.F. Møllers Allé 8, 5. mf., 2300 København S

Kontant
3.195.000
Udbetaling
159.999
Ejerudgift/md.
3.552
Varme/md.
380
Kvadratmeter
85
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
2007

Stor sydvendt altan med udsigt til golfbanen og by-parkens grønne arealer

Kvarteret
Området kendetegnes af sin centrale placering og naturskønne beliggenhed lige ved Bella Center, Amager Fælled og Ørestad metrostation, og over for sidstnævnte ligger Field's, hvor man både kan klare hverdagens indkøb og weekendens selvforkælelser. Her er gåafstand til alle hverdagens fornødenheder, og Ørestad City er den perfekte beliggenhed for jer, der ønsker at være nær byens centrum og samtidig kunne trække jer tilbage fra byens pulserende liv.

Ejendommen
Er opført i 2007 på C. F. Møllers Allé med 180 ejer- og lejelejligheder. Ejerforeningen går under navnet Horisonten og er tegnet af arkitektfirmaet Arkitema, og den høje bygning vender både mod Amager Fælleds natur samt Ørestad Citys bypark. Bilejeren kan glæde sig over ejerforeningens gode parkeringsforhold til kr. 1.100 pr. mdr, og i karréens hyggelige gårdhave er der både plads til cykelparkering og udehygge ved de opstillede havemøbler samt legeplads og boldbaner til de små.

Lejligheden
Du bydes velkommen i lejlighedens entre hvor der er fin plads til over-/fodtøj. Videre fra entreen bydes du velkommen i lejlighedens store stue/køkkenalrum, herfra har du gennem det store vinduesparti en fantastisk udsigt over Byparken der ligger lige for fødderne af ejendommen. Qua lejlighedens store vinduer har du i hele lejligheden et skønt lysindfald. I stuen har du god plads til at indrette dig med spiseplads og sofaarrangement. Pænt hvidt køkken fra HTH med hårde hvidevarer, i køkkenet er der også mulighed for at indrette sig med spiseplads. Fra køkkenet har du udgang til en stor sydvendt altan, hvor både udsigten over Amager fælled og golfbanen og solen kan nydes. I stuen kan der ved hjælp af en let væg etableres et ekstra værelse. Lejlighedens har pænt brusebadeværelse, gulvvarme og vaskesøjle. Yderligere byder lejligheden på et stort soveværelse med indbygget skabsvæg.

Book en fremvisning af C.F. Møllers Allé 8, 5. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.