Kroghsgade 6, 4. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
72
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1886

Lækker altan på toppen af Østerbro

Kvarteret
Kroghsgade løber ud i Sortedam Dossering, der er en af Københavns og Østerbros markante gader med en historie, der strækker sig tilbage til starten af 1600-tallet. Det har alt det, som mange sætter pris på, lige fra de grønne arealer, hyggelige caféer og restauranter til shopping i specialforretninger omkring Trianglen og Østerbrogade. Den nye metro er åbnet 400 meter (6 min. gang) fra ejendommen, hvis man tager smutvejen over gården gennem Ryesgade.

Ejendommen
Den smukke ejendom er dateret til 1886 og har indenfor den seneste tid fået altaner. Facaden er i flotte gule og røde sten. Gården er rigtig hyggelig og stille og der er pulterrum til lejligheden.

Lejligheden
Du får her en fantastisk udsigtslejlighed, hvor lyset vælter ind af vinduerne på toppen af ejendommen. Fin entré med plads til det nødvendige. Lækkert flisebadeværelse. Fantastisk hjørnestue med altan. Fra altanen er der kig til søerne den ene vej og kig ned af charmerede Ryesgade den anden vej. Denne udsigt bliver du næppe træt af foreløbig. Det er en fryd for øjet at nyde vandspejlet i søernes overflade og himlen over de klassiske københavnerejendomme. Dejligt soveværelse. Mellem soveværelse og stuen er der en hyggelig spisestue. Et herligt spisekøkken som er holdt i hvidt krydret med et frækt Smegkøleskab. Her kan udsigten nydes over gården mens du laver mad. Velkommen hjem til toppen af Østerbro.

Book en fremvisning af Kroghsgade 6, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.