Silkegade 19, st., 1113 København K

Kontant
10.995.000
Udbetaling
550.000
Ejerudgift/md.
7.155
Varme/md.
1.250
Kvadratmeter
179
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1902

Luksuslejlighed i bedste New Yorker stil, beliggende i stille baggård i indre by

Kvarteret
I hjertet af City hvor der konstant er liv, stemning og atmosfære. Et super kvarter i København - som udover de mange spændende og historiske ejendomme, byder på hyggelige caféer, restauranter, barer samt masser af special forretninger. Metroen, Strøget og Kongens Nytorv er indenfor gåafstand. Mere central placering kan du næsten ikke få.

Ejendommen
Denne smukke pakhuslignende ejendom, som ligger tilbagetrukket fra gaden, er opført i 1902 og er en klassisk pakhusejendom fra denne tid. Den blev brugt som Berlingske Tidendes oprindelige papir lager samt efterfølgende Bikubens direktionslokaler. Ejendommen blev gennemrenoveret i 1982 og står enkel og smuk. Den er bygget i mursten, har pudset facade samt pænt skifertag, fjernvarme og termoruder. Gården er aflukket med port og der er viceværtordning. En herlig oase og alligevel fredfyldt - man hører ikke det pulserende byliv udenfor. Er du vild med byen vil du elske at bo her. På taget i ejendommens for- og sidehus, er der adgang og brugsret til byens vildeste og flotteste tagterrasse, hvor sol og udsigt kan nydes hver dag eller efter behov.

Lejligheden
Helt unik luksuslejlighed beliggende i stille gård i Silkegade. Lejligheden har nogle fede og meget New Yorker agtige detaljer og fremstår i indflytningsklar stand. Man kommer ind i stor hall med skabsvæg til al overtøjet. Det kæmpe store badeværelse med både kar og brus står i et flot tidløst design og bliver svært at forlade, når man først er gået der ind. Et helt enormt stort flot køkken/alrum og stue i et. Køkkenet er Poggenpohl design og med bl.a. SMEG hårde hvide varer samt stort amerikaner køleskab. Lejligheden er opdelt med mulighed for flere værelser eller bare åbne rum. Der er plads til de store malerier, skulpturer og flotte møbler i lejligheden. Gennemgående for lejligheden er de fede bredde planker fra Dinesen. Lige nu er der 2 reelle soveværelser, hvor det ene har stort walk-in, men man kan nemt lave et værelse mere i stuen. Fra lejligheden er der udgang til endnu en lille baggård, hvor sælger har sat stole og borde op samt pyntet med grønt, så man en lille oase her.

Book en fremvisning af Silkegade 19, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.