Nikolajgade 18, 2. th., 1068 København K

Kontant
4.800.000
Udbetaling
239.999
Ejerudgift/md.
5.087
Varme/md.
1.104
Kvadratmeter
94
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1817

Stilfuld lille perle i flot gammelt pakhus

Kvarteret
Nikolajgade er en lille unik og smuk gade med toppede brosten midt i København med flotte gamle bygninger. Trods den centrale placering opleves kvarteret rundt om Nikolajgade, som en forholdsvis uforstyrret gade med en rolig og idyllisk atmosfære. Herfra er der gå afstand til det meste af det indre City, bl.a. er du på Kongens Nytorv med bl.a. Metro´en eller på Strøget på mindre end 2 minutter (mægleren har selv gået turen...). Gaden hører til blandt de mest støjfrie indenfor voldene og blev anlagt i 1500-tallets midt og hed Skvaldergade indtil 1894.

Ejendommen
Smuk istandsat lille pakhus ejendom, som er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter. Der er 3 lejligheder i ejendommen. Hele ejendommen fremstår flot og i god velholdt stand. Her er et hvilested, hvor der ånder fred og ro for byens dynamiske atmosfære. Den smukke store port og de originale skodder på vinduerne, giver straks indtryk af pakhus historien fra fortiden.

Lejligheden
Hvad angår charme og sikker stil samt lækker indretning, er denne fantastiske og lyse lejlighed i en klasse for sig. Den er oplagt til den succesrige ungkarl eller det nyforelskede kærestepar. Lejligheden er lige præcis så fin og lækker i virkeligheden som på billederne. Planløsningen er lidt New Yorker agtig med entré med flot badeværelse med glas bruseniche, kæmpe stue / spisestue / køkken ud-i-et og glasvæg til soveværelset med vindue mod gårdsiden – det fungerer helt perfekt og ligger meget stille. Specielt skal de fritlagte gamle bjælker i lejligheden og de fine radiatorskjulere også nævnes – de giver historisk karakter og fuldender lejligheden, så den fremstår stilfuldt indrettet og indflytningsklar.

Book en fremvisning af Nikolajgade 18, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.