Nybrogade 24, 2., 1203 København K

Kvadratmeter
193
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1817

Lejligheden med sine næsten 200 m2, har en fantastisk udsigt til Slotsholmskanalen og Christiansborg

Kvarteret
Yderst attraktivt og stille kvarter mellem Stræderne og Frederiksholms Kanal. Kvarteret byder på små charmerende brostensbelagte stræder med mange hyggelige caféer og specialforretninger. Såvel Kongens Nytorv som Rådhuspladsen er i kort gå afstand der fra. Metroen er næsten lige ved døren ved Gl. Strand, og bringer dig alle steder i København på 10 min. Du er lige i centrum, og alligevel helt stille. Gaden er under forskønnelse og fremtiden byder på flere cykelparkeringspladser, en bredere promenade og nye træer samt borde og bænke, så kan man nyde de smukke bygningsværker eller et køligt glas ved kanalen.

Ejendommen
Denne flotte Herskabslejlighed ligger på 2. Sal var den øverste etage af Grosserer Jørgen P. Bechs private bolig som blev opført i årene 1815 til 1817. Ejendommen fremstår i dag i flot stand og har en hyggelig brostensbelagt gård med grønne planter og en smuk præsentabel opgang med blå løber som fører dig op til denne smukke herskabslejlighed. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter og energimærke.

Lejligheden
Fra den pæne og rummelige trappeopgang kommer man ind i lejligheden gennem den klassiske dobbeltdør og til den store og lyse “Velkomststue” ud mod Slotsholmen. Der er også en ekstra indgang til højre i trappeopgangen. Lejligheden går langt ind i bygningen med udsigt til den gamle og store brostensbelagte gård der omkranses af ejendommen mod Magstræde 11. Der er højt til loftet og meget fine stukornamenter med forskellighed fra stue til stue og smukke plankegulve i alle dele af lejligheden. Lejligheden har indbyggede skabe opført i den samme stil som øvrige paneler på væggene. En helt unik lejlighed. Både lejligheden og ejendommen er for år tilbage gjort i stand fra a til z. Endvidere flot luksus badeværelse. Imponerende spisestue samt 3 særdeles smukke stuer en suite mod kanalen og dermed en fantastisk udsigt til kanalerne og alle de historiske bygningsværker overfor. Et godt soveværelse ud mod gården. Super lækkert Koch køkken med låger i amerikansk valnød og bordplade i mørk wenge som giver en flot kontrast til alt det lyse, endvidere med spiseplads til 6-8 personer. En helt unik og meget lys lejlighed med byens flotteste udsigt.

Book en fremvisning af Nybrogade 24, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.