Niels Hemmingsens Gade 32, 3. th., 1153 København K

Kontant
6.425.000
Udbetaling
325.000
Ejerudgift/md.
3.517
Varme/md.
758
Kvadratmeter
119
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1744

Fredet charmerende lejlighed ved Gråbrødretorv

Kvarteret
Hyggeligt og yderst attraktivt kvarter lige ved Gråbrødretorv og Strøget. Kvarteret, der ligger i den gamle bymidte, byder på et stort udvalg af spændende caféer, restauranter og specialforretninger. Der er kun få minutters gang til Nørreport st. med s-tog og Metro samt gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen
Flot fredet ejendom med pudset murstensfacade. Ejendommen, der består af forhus, sidehus og baghus, er opført i 1744. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV og internet, samt kælderrum. Denne charmerende ejendom er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter.

Lejligheden
Efter en tur i den hyggelige trappeopgang ankommer du til denne unikke lejlighed. Fin entré med god plads til overtøjet. 2 værelser og en stue mod gaden. Ejendommen overfor huser frokostrestauranten Aamanns 1921 som ligger i en lav bygning, det gør at lyset vælter ind af vinduerne heroppe på 3. sal. Det er nemt at have 2 separate værelser med stue i midten, hvilket gør lejligheden til den perfekte delelejlighed. Køkkenet er centralt placeret og er i åben forbindelse med rum med spiseplads. Stort værelse som pt. bliver brugt som walk-in og derudover yderst smagfuldt badeværelse. Velkommen hjem til København.

Book en fremvisning af Niels Hemmingsens Gade 32, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.