Store Kongensgade 61, 3., 1264 København K

Kontant
18.900.000
Udbetaling
945.000
Ejerudgift/md.
11.830
Varme/md.
1.666
Kvadratmeter
219
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1895

Super smuk og smart designer lejlighed med direkte udgang til kæmpe terrasse

Kvarteret: Denne smukke ejendom ligger på én af byens skønneste og mest mondæne adresser mellem Amalienborg og Kongens Have, tæt ved kulturattraktioner, som Amaliehaven og Amalienborg Slot. Nyhavn, med de mange hyggelige restauranter og caféer. Metro lige overfor og Kgs. Nytorv forenden af gaden. Super central beliggenhed og alverdens indkøb foregår nemt i gaden.

Ejendommen: Meget smuk og markant bygning fra 1895. Fremstår delvist pudset og med gule mursten. Ejendommen er løbende vedligeholdt, og administreres professionelt. Kæmpe balkon, Fjernvarme, dørtelefon. Generel info, for- og bagtrappe istandsættes september. Der er enighed om høje paneler, nye ens hoveddøre og greb, messingpostkasser. Baghuset tag, tagrender, skorsten mm skal renoveres og er besluttet. Der mangler to rater til betaling ialt ca. kr. 300.000. (Heri også sat penge af til trapperne/opgange) Ny el og vvs/faldstammer i forbindelse med istandsættelse.

Lejligheden: Super skøn og pragtfuld lejlighed som sælger har smukt istandsat og der kræset om alle detajler. Der er 2 master-bedroom med eget badeværelse samt mulighed for at lave et ekstra lille værelse. Sælger bruger dette som hjemmekontor lige nu. Pragtfuld stor stue (opr. 2.), med karnap og smukt kik til Marmorkirkens kuppel. Stor spisestue og køkken i et samt direkte udgang til den store terrasse. Materialer; maling file under pop, indfarvede stikkontakter, fliser badeværelser og bryggers file under pop. Porcelæns kontakter bad. Armatur bad Vola messing og stål. Skabe walkin og bad Handcrafted med interiør i eg. Greb og dørhåndtag fra The Brandt. Køkken fra Garde Valsø i eg, bordplade quarzit. Kogeplade med indbygget emhætte, stor ovn, opvaskemaskine, stort køleskab med is i fryser; alt fra Gaggenau. Danskvand/quooker i køkken. To vinkøleskabe, det i køkken fra Gaggenau og det i bryggers fra Vintec med plads til 400 flasker. Indbyggede højtalere i loft køkken. Vaskemaskine/tørretumbler fra Miele. Varmelamper på vestvendt terrasse. Gulvvarme på badeværelser. Brændeovn i spisestue fungerer perfekt og kan varme det meste af stuerne op. Liebhaverlejlighed udover det sædvanlige.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 61, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.