Pakhusvej 10, 10. th., 2100 København Ø

Kontant
6.695.000
Udbetaling
335.000
Ejerudgift/md.
5.018
Varme/md.
500
Kvadratmeter
106
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
2007

Fænomenal udsigtslejlighed på 10. etage i Fyrtårnet med stor solrig terrasse og 2 x private p-pladser i aflåst p-kælder.

Kvarteret
Amerika Plads er Østerbros nye smarte bydel. Metroen kan fanges ved Østerport. Din båd kan ligge i havnen, din bil kan holde i p-kælderen og det kan din cykel eller motorcykel også. Fyrtårnet er tegnet af arkitekterne Lundgaard & Tranberg. Lagkagehuset, Netto, KiinKiin, Pizzaria, Veve og Invo er lige nede foran døren. Det samme gælder den hyggelige badebro, hvor vandet kan nydes.

Ejendommen
Fyrtårnet er præmieret af Københavns Kommune og tegnet af arkitekterne Lundgaard & Tranberg, Fyrtårnet er beklædt med mørkegrå naturskiffer, og er uden tvivl Amerika Plads' varetegn. Der elevator, affaldsskakt og dørtelefon samt brugsret til kælderrum og privat P-plads nr. 92+93. Pladsen er i ejendommens aflukket og nydelige p-kælder, hvortil der medfølger fjernbetjening til porten. Elevatoren kører direkte op til lejligheden.

Lejligheden
Enestående udsigt fra alle vinduer og masser af sollys samt udsigt til den smukkeste solnedgang, som enten kan nydes indenfra lejligheden eller udefra på den store sydvest vendte terrasse. Lejligheden er godt disponeret med 2 pæne soveværelse og en stor stue, som ligger direkte i forbindelse med den store terrasse. Dertil kommer et luksuriøst badeværelse i tidløst design med vaskesøjle og separat bruseniche. Foruden badeværelset er hele boligen kendetegnet ved stilren, lyse parketgulve; selvfølgelig med gulvvarme overalt.

Book en fremvisning af Pakhusvej 10, 10. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.