Valkendorfsgade 9, 4. tv., 1151 København K

Kontant
6.995.000
Udbetaling
350.000
Ejerudgift/md.
3.394
Varme/md.
500
Kvadratmeter
74
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1853

Ægte citylejlighed med stor privat og solrig tagterrasse

Kvarteret
Hyggeligt og attraktivt kvarter lige ved Gråbrødretorv og Strøget. Ejendommen, der ligger midt i den gamle bymidte, byder på et stort udvalg af spændende caféer, restauranter og specialforretninger. Der er kun få minutters gang til Storkespringvandet ved Amager Torv eller til Kgs. Nytorv med Metro´en og meget mere og den anden vej mod Nørreport, finder man de super attraktive Torvehaller. Mere central og autentisk bliver det ikke i vores smukke gamle by.

Ejendommen
Pæn cityejendom fra 1853, hvor nr. 7 og nr. 9 er blevet sammenlagt for nogle år tilbage, fra erhverv til lækre citylejligheder. Ejerforeningen drives professionelt og der bliver fulgt op på tingene. Dørtelefon, hyggelig og aflåst gård med bl.a. plads til cykler samt kælder med depotrum.

Lejligheden
Super moderne og lækker lejlighed med stor privat og solrig tagterrasse, hvorfra man kan nyde de smukke Københavnske tage samt byens tårne og spir. Lejligheden er indflytningsklar og fremstår lys og man føler sig straks hjemme, når man træder ind. Her er unik atmosfære, sjæl og charme. Det store åbne køkken/alrum og stue i et, fungerer perfekt og alligevel med afsnit, til både spise-, ophold og arbejdsplads. Køkkenet er fra Hanstholm og der er skabe i soveværelset herfra. Brus og gulvvarme i det dejlige badeværelse. Denne lejlighed er oplagt til den succesrige single, til et par uden børn eller som et flot flot forældrekøb. I alle tilfælde, så er det et godt køb på den lange bane. Kom selv og vurdér denne perle.

NB: Lave ejerudgifter

Book en fremvisning af Valkendorfsgade 9, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.