Istedgade 101, 6., 1650 København V

Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Ejerudgift/md.
3.452
Varme/md.
500
Kvadratmeter
90
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1887

På toppen af Vesterbro med elevator og mulighed for altan og tagterrasse

Kvarteret
Midt i det pulserende Vesterbro, hvor Istedgade strækker sig helt ned til Enghave Plads og byder på indbegrebet af det pulserende city- og butiksliv med masser af gode barer og hyggelige caféer og hvis man ønsker at spise ude, er der er et bredt udvalg af restauranter i kvarteret. Måske går turen hen til Kødbyen, der blot er 5 minutter væk, ligesom der også er nem adgang til Søndre Boulevard og det afslappede byliv, man finder her - især om sommeren. Alle fornødenheder er selvfølgelig også inden for rækkevidde med gåafstand til indkøb og offentlig transport, herunder Metroen, mens Skydebanehaven og Enghaveparken er de nærmeste grønne arealer.

Ejendommen
Pæn vedligeholdt ejendom med elevator bagved, så man kan nemt komme op på toppen. Ejendommen som oprindelig er en udlejningsejendom (ejerlejlighed nr. 1) og denne lejlighed (ejerlejlighed nr 2.). Der er således ikke andre ejerlejligheder i ejendommen. Fordeling af udgifter og omkostninger mv. gøres efter fordelingstal. Sælger har ansøgt og fået byggetilladelse til at etablere en tagterrasse ovenpå, men også en tilladelse til at lave en altan ud fra lejligheden (se plantegningen).

Lejligheden
Super pæn indflytningsklar lejlighed, som er godt udnyttet og meget delevenlig samt oplagt til udlejning via AirBnB, i de perioder hvor man ikke selv bruger den. Med udgang fra stuen ligger der en byggetilladelse til en stor altan. Det vil være god investering og gulerod for kommende køber. Lejligheden kan med fordel overtages med møbler efter aftale. Ring eller for fremvisning.

Book en fremvisning af Istedgade 101, 6.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.