Strandgade 79, 2. 4., 1401 København K

Kontant
11.500.000
Udbetaling
575.000
Ejerudgift/md.
5.520
Varme/md.
818
Kvadratmeter
139
Værelser
3
Energimærke
A2015
Byggeår
2017

Uden Bopælspligt på Krøyers Plads med sydvendt altan og udsigt til vandet

Kvarteret
Eftertragtet liebhaver ejerlejlighed i 2 etager, beliggende i det prisbelønnede og svanemærkede byggeri på Krøyers Plads med udsigt over Københavns Havn og i gå- eller cykelafstand via Cykelbroen til bl.a. Kongens Nytorv, Nyhavn og Det Kongelige Teater. Føtex Food ligger i stueetagen.

Ejendommen
Pæn opgang med elevator fører op til lejligheden med indgang fra både 2. og 3. sal og ned til parkeringskælderen, hvor der til lejligheden hører en privat parkeringsplads nr 23. Ejendommen blev i 2015 udnævnt som verdens bedste boligbyggeri og indeholder bl.a. elevator, parkeringskælder, plads til kajakker, restauranter, supermarkedet samt egen havn med mulighed for tilkøb af havneplads.

Lejligheden
Via det enorme opgangsparti med spejlvægge og den flotte trappe samt elevator, ankommer man til tredje sal, hvor man gå direkte ind i lejligheden og her møder man entre og pænt gæstebadeværelse med bruseniche. Endvidere ind i det store køkken/ alrum og stue i et og med direkte udgang til den store og solrige altan, hvor der er masser af sol og et flot kik til det smukke tårn med den udvendige trappe i Vor Frelser kirke, endvidere fornemmer man pakhus stemningen på Christianshavn samt kan nyde det direkte udsyn kanalen og ind over den københavnsk skyline. I dette herlige leverum er der ca. 5/6 meter til loftet. Den indvendig og åbne trappe fører ned til anden sal, hvor man også har udgang til trappeopgangen. Der er indbyggede skabe samt to gode soveværelser samt endnu et stort flot badeværelse og det ene soveværelse har walk inn closet. Begge soveværelser har fransk altan, så man kan få masser af lys og luft ind. Over alt i lejligheden er der smukke brede Douglas planker med gulvvarme. En helt unik og spændende lejlighed, som ikke har bopælspligt og kan dermed bruges som et sommerhus i byen tæt på vandet.

Book en fremvisning af Strandgade 79, 2. 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.