H.C. Ørsteds Vej 8, 2. tv., 1879 Frederiksberg C

Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Ejerudgift/md.
3.769
Varme/md.
1.077
Kvadratmeter
156
Værelser
5
Energimærke
E
Byggeår
1870

Super skøn og hyggelig lejlighed med plads til den store familie

Kvarteret
Adressen sikrer jer en spændende hverdag, kun 100 meter fra Gammel Kongevej. I kommer aldrig til at kede jer på Frederiksberg, det vrimler med hyggelige caféer og restauranter – og I er kun få hundrede meter fra Sankt Jørgens Sø. Trods den livlige placering er I stadig tæt på de naturskønne områder i Frederiksberg Have – og derudover er der kun 550 meter til nærmeste metrostation på Frederiksbergs Alle, der giver jer kort afstand til det øvrige af København. Vejen er opkaldt efter naturvidenskabsmanden Hans Christian Ørsted(1771-1851). Han blev verdenskendt for at opdage elektromagnetismen.

Ejendommen
En fin og velvedligeholdt lille ejendom på Frederiksberg med kun 6 medlemmer i ejerforeningen. Ejendommen har pænt tag, lille gård samt fuld kælder med opbevaringsplads til de enkelte lejligheder.

Lejligheden
Lejligheden ligger på toppen af denne skønne lille ejendom, men alligevel kun på anden sal, så man kan nemt komme derop. Efter du har hængt jakken og stillet dine sko, mødes du af det dejlige køkken og på den anden side et godt værelse med skabe. Badeværelset er helt nyt og super lækkert med stor bruser, lille vindue og vaskesøjle. Den store stue med udgang til en lille altan er p.t. delt op med et ekstra soveværelse, der nemt fjernes igen hvis man ønsker det. Via intern trappe kommer man op til lejlighedens øverste plan, hvor der er fritlagte bjælker, loft til kip og endevæggen står frækt i rå mursten. Heroppe er der også lavet et ekstra disponibelt rum og udgang til en skøn lille altan.
Lejligheden samlede BBR areal er 156 kvm., hvoraf de 57 kvm. er det øverste plan og disse kvm. er ikke godkendt til beboelse/overnatning.

Book en fremvisning af H.C. Ørsteds Vej 8, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.