Løngangstræde 21, 3. tv., 1468 København K

Kvadratmeter
147
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1877

Vidunderlig lejlighed med altan - kun et stenkast fra kanalerne

Kvarteret
Yderst attraktivt og historisk kvarter mellem de hyggelige, parisiske stræder, Gammel Strand og Rådhuspladsen. Bedre og mere central beliggenhed er svær at finde midt i byen, og så er Metroen på både Rådhuspladsen og Gammel Strand inden for få minutters gang. Kvarteret byder på små charmerende brostensbelagt stræder med mange hyggelige caféer og specialforretninger. Du er lige i centrum, men samtidig er der hyggeligt og indbydende.

Ejendommen
Ejendommen blev omdannet til ejerlejligheder i 2015/16 og ligger lige ved den hyggelige plads Vandkunsten med springvandet i midten. Ejendommen har et smukt, stille gårdmiljø med grøn beplantning, borde og bænke samt legeplads til store og små.

Lejligheden
Gennem den smukke port, bevæger man sig via en pæn trappeopgang op til lejligheden, hvis designlinje tager udgangspunkt i den oprindelig stil med højt til loftet og fantastiske palævinduer. Stort soveværelse med udgang til dejlig altan med sol og kig til den flotte gård og Holsteins Palæ. Endnu et værelse mod gården. Det skønne badeværelset består af smukke lyse fliser og stilrene armaturer der bidrager til at skabe et delikat og stilrent udtryk. Lejlighedens hjerte er det eksklusive snedkerede spisekøkken. Her kan middagen nydes med det store selskab og fint kig til gården fra den franske altan. 2 stuer en-suite. De smukke stuer mod gader har et fantastisk lysindfald. I hele lejligheden er der lagt smukke egetræsplankegulve. Rumfordeling er genial og giver en masse indretningsmuligheder. Velkommen hjem til en lejlighed som er langt mere end det sædvandelige.

Book en fremvisning af Løngangstræde 21, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.