Herluf Trolles Gade 22, st. th., 1052 København K

Kvadratmeter
99
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1873

146m2 BBR vidunderlig 2-planslejlighed i hjertet af København på Gammelholm

Kvarteret
Lejligheden er beliggende i byens mest eftertragtede kvarter. Området bag Det Kongelige Teater er også kendt som "Gammelholm". Kvarteret er præget af flotte, brede, solrige og stille gader - Herluf Trolles Gade er bestemt ingen undtagelse hertil. De mange elegante facader blev til efter skibsværfterne flyttede til Nyholm (kendt som Holmen) i 1859. Der er kun 83 meter til havnefronten, Nyhavn og Kongens Nytorv, hermed også Metro og Strøget. Kvarteret oser af den Københavnske charme og er samtidig en stille oase.

Ejendommen
Midt på Herluf Trolles Gade, ned mod havneløbet ligger denne smukke og velholdte klassiske ejendom. Via smuk port kommer man ind gennem til den store præmieret skønne grønne gård. Gården er enestående og nydes af folk i alle aldre. Den kan nemt tilgåes via lejlighedens bagtrappe. Et par trin ned og du finder en dejlig grøn krog, hvor du stille og fredeligt kan nyde en kop kaffe eller et glas vin efter en travl dag.

Lejligheden
I entréen er der garderobeskab sammen med spindeltrappe til underetagen. Indgang til smuk stue som ligger en-suite med spisestuen. Soveværelset har indbyggede skabe og ligger helt roligt ud mod den hyggelige gård. Badeværelset er nyistandsat og fremstår med bruser, pænt toilet og smukke Italienske sten. Køkkenet er fra Kustomhouse og er super lækkert. Det fremstår ved første øjekast som et rum man vil elske at kokkerere i. Køkkenet ligger i direkte forbindelse med spisestuen, så man er i berøring med det hele. I underetagen har du to gode store disponible rum, samt et stort bryggers med plads til vaske søjle og vinkøleskab mv. Alt i alt et fantastisk lille "byhus" som man straks forelsker sig i.

Book en fremvisning af Herluf Trolles Gade 22, st. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.