Krudtløbsvej 37Z, 1439 København K

Kontant
6.700.000
Udbetaling
335.000
Ejerudgift/md.
6.770
Varme/md.
1.000
Kvadratmeter
175
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1945

Husbåd til livsnydere og jeres børn

Kvarteret
Denne husbåd er beliggende på en af Københavns historiske bastioner på Holmen, lige dér hvor forsvaret for flere hundrede år siden besluttede, at Københavns skulle forsvares fra. Her kunne man se ud over havet og ind over byen, så fjender kunne holdes på afstand. Nu er kvarteret indtaget af civile, som stadig er beriget af en helt speciel dejlig udsigt til vand, land og by på én gang og af den rolige, afslappende atmosfære, som giver en harmoni og livskvalitet, der bedst opleves med vandelementet tæt på.

Kajen
Beliggenheden ved kajen af Krudtløbsvej er noget helt for sig selv. Hvis man kan lide København, vil man elske denne placering. Her kan se ind over byen fra en vinkel, som det er de færreste forundt at kende, og endnu færre at leve med til daglig. Mens I har vandet som nærmeste nabo sammen med knap 30 andre husbåde, kan I se ind over hovedstaden, hvor den tager sig allerbedst ud. I kan også lægge fra kaj via den platform, der hører til husbåden og sejle ind i en gummibåd, når I skal foretage indkøb i det økologiske supermarked, der befinder sig lige ved Toldboden. Det er ikke umuligt, at I bliver fulgt af et par misundelige blikke, når I sejler tilbage. For enden af kajen kan man også bade og være heldig fange en havørred, som det vil være passende at smide på grillen og evt. dele med de venlige naboer.

Husbåden
Det er den erfarne husbådsbyggers helt egen bolig, der nu udbydes til salg. Han har stået for mange af husbådene i København og har boet her med sin familie, som han har kræset for med en lang række detaljer. Mon ikke det virker plausibelt, at der på denne 28 meter lange og 5 meter brede båd er skruet ekstra op for lækkerierne. I får walkin-closets i to af boligens tre værelser. Skabe, toiletdøre og andet er designet som en integreret del af væggene. Armaturerne i badeværelset ses sjældent smartere og smukkere. Det samme gælder de 120x60 cm store, italienske fliser, eller den ovale bruser, der er bygget ind i loftet og designet med et vandfald, der passer nøjagtigt til skulderbredden af en normalbygget mand. Installationer er lavet, så de kan tilsluttes IHC-anlæg og dermed styres fra en smarttelefon. Køkkenet er af fabrikatet Kvik og tilpasset til bådens former. Afløbene er skjulte. Loftet i underetagen er designet af gode gulvbrædder og malet lyse. Væggene er gode lydisolerende gipsvægge. Der er støbt beton for at stabilisere båden og for at gøre gulvene lige og stabile, og naturligvis med gulvvarme de fleste steder. I er velkomne om bord til at se resten af denne særlige båd og bolig. Husbåden består af et jern skrog. Alle døre og vinduer er i lærketræ og taget er af glasfiber.

Book en fremvisning af Krudtløbsvej 37Z

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.