Købmagergade 13A, 2. th., 1150 København K

Kontant
8.250.000
Udbetaling
415.000
Ejerudgift/md.
5.260
Varme/md.
1.323
Kvadratmeter
136
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1885

Bohème lejlighed med privat tagterrasse i idyllisk købmandsgård

Kvarteret
Super centralt, tæt på alt og hele byen inden for rækkevidde, såsom indkøb, Metro, shopping, bar og cafeliv, men alligevel stille beliggende inde i smuk historisk gård. Ja adressen taler jo for sig selv og bliver ikke mere attraktivt og centralt end det her. Metroen på Gammel Strand er kun 280 meter væk.

Ejendommen
Historisk gammel ejendom fra 1728 (forhuset er fra 1885), som er løbende vedligeholdt og fremstår i smuk og original stand med de gamle smukke udsmykninger og bindingsværk velbevaret. Gården i sig selv, er en ren oase, som i sig selv er svær at forlade, hvis man først har sat ned i den. Der er brugsret til ren og pæn vaskekælder samt aflåst cykelrum og loftrum til lejligheden.

Lejligheden
Denne bohème lejlighed er helt unik, dels er den i 2 plan og med fritliggende bjælker og så er der en skøn skøn og ugenert tagterrasse, som er smukt integreret i lejligheden, så den næsten kan bruges hele året. Via den smukke gamle købsmandgård og hyggelig trappeopgang, kommer man op til lejligheden, som ligger øverst i bygningen, men alligevel kun på 2 etage, så det er ingen sag at komme hjem med god mad og vin til aftenens højdepunkt. Man mødes straks af det store køkken/alrum, som er hjertet for denne etage og herudover er der også et flot badeværelse med badekar på løvefødder samt et stort, men stille soveværelse med indbygget reol/skabvæg. Via trappe op til det øverste plan, som er godkendt til bolig og overnatning mv., finder du ikke bare et ekstra soveværelse, men også et stort og smukt alrum med bl.a. brændeovn, hyggelig hems, skøn tagterrasse, fritliggende bjælker og loft til kip og ikke mindst en masse lys fra begge sider og alt dette og mere til skaber en fantastisk og helt unik atmosfære og aura i lejligheden, som man sjældent ser i en så international hovedstad, som vores København er - Her vil man gerne bo!

Book en fremvisning af Købmagergade 13A, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.