Bohlendachvej 14, 1437 København K

Kontant
14.900.000
Udbetaling
744.999
Ejerudgift/md.
8.230
Varme/md.
1.250
Kvadratmeter
172
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1867

Unikt rækkehus med egen have, bådplads og p-plads

Kvarteret
Holmens Gl. Bådevært består af 18 fredet rækkehuse og er beliggende på Bohlendachvej og fremstår som en massiv kæmpe direkte til kanalen og hele stemningen virker som en unik oase af natur og kulturhistorisk arkitektur midt i København. Holmen består nu af en blanding af boliger og uddannelsesinstitutioner for kreative fag, f.eks. Arkitektskolen, Filmskolen, Musikkonservatoriet og Teaterskolen. Adgangsforholdene til Holmen er blevet meget nemme, da der netop er åbnet permanet op med adgang med bil fra Prinsessegade samt at cykelbroen over til Nyhavn, også er åbnet. Herudover går Havnebussen også et par gange i timen. Der medfølger indendørs p-plads i Torpedohallen overfor i nabobygning (20 meter væk) samt depotrum (HGB14) her og herudover er bådplads foran i ejendommens bredde.

Ejendommen
Via pænt indgangsparti kommer man ind i ejendommens entre og her kan man gå forbi gæstetoilettet og direkte ind i stuen eller man kan gå til venstre ind i det store køkken/alrum. Selve stuerummet er helt fantastisk med de flotteste og tykkeste gamle bjælker, som udstråler stor energi og skabe en helt unik atmosfære i boligen. Der er lavet super gode løsninger, med bl.a. 4 meter højt til loftet. På 1. salen er der 2 gode soveværelser, det ene med skabsvæg, herudover et pænt stort badeværelse med både kar og brus. Endvidere en hems. Dette rækkehus, ligger som et af de bedste i rækken. Mod syd har man en lille fin have og i forlængelse heraf, er der plads til en smart lille båd i ejendommens bredde. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter. En absolut perle på Holmen, som skal opleves, hvis man vil bo i et ægte maritimt miljø.

Book en fremvisning af Bohlendachvej 14

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.