Nørregade 35, 1., 1165 København K

Kontant
6.695.000
Udbetaling
335.000
Ejerudgift/md.
5.589
Varme/md.
1.000
Kvadratmeter
125
Værelser
5
Energimærke
C
Byggeår
1900

Istandsat lejlighed til den store familie med vestvendt altan

Kvarteret
Her i hjertet af København sælges denne helt nyistandsatte lejlighed. Lejligheden er for mennesket, der elsker det ægte storbyliv. Et liv, hvor man som tilskuer kan nyde livet eller deltage i hovedstadens fordele og specielt kvarterets udeliv i form af Torvehallerne og Israels Plads. Nyd dagen på Israels Plads – eller drik en medbragt kaffe i solen i Ørstedsparken.

Ejendommen
Oprindelig opført i 1900, og er blevet omdannet til ejerlejligheder i år 2018. Hele ejendommen fremstår i god stand og med gode faciliteter såsom dørtelefon, kabel-TV, cykelparkering, kælderrum, pæn trappeopgang med høje paneler og der er termoruder i hele ejendommen. Ejendommen har et hyggeligt grønt gårdmiljø. Der er gratis parkering med beboerlicens under Israels Plads.

Lejligheden
Flot istandsat lejlighed. Fin entré med plads til overtøj mv.. Vidunderligt stort spisekøkken i gode matrialer med bl.a. marmorbordplade og Dornbraht armatur. Fra køkkenet er der udgang til vestvendt altan med masser af sol. Stort soveværelse stille beliggende mod gården og derude 3 super fine værelser eller stuer, hvor den ene er opdelt med stor skyde/foldedør. Så der er plads til den helt store familie. Skønt stort badeværelse med gulvvarme, væghængt toilet, Dornbracht armatur, separat brus og vaskesøjle. Overalt i lejligheden er der smukke massive sildebensparket, radiatorskjuler og termoruder samt lydisolerende forsatsrammer udmod gaden. Lejligheden fremstår som en klassisk herskabelig med højt til loftet.

GRATIS PARKERING I P-KÆLDEREN PÅ ISRAELS PLADS med beboerlicens. Hvis du bor i nærheden af Israels Plads og har beboerlicens til licenszone Indre By, kan du ansøge om et gratis adgangskort til det private p-anlæg på pladsen.

Book en fremvisning af Nørregade 35, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.