Lavendelstræde 11, 1., 1462 København K

Kontant
4.250.000
Udbetaling
215.000
Ejerudgift/md.
4.514
Varme/md.
783
Kvadratmeter
74
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1799

Charmerende 2 værelses lejlighed på 1. Sal og med egen parkeringsplads i København K

Kvarteret
Lavendelstræde er en stemningsfuld og relativt rolig gade, der forbinder Kattesundet med Rådhuspladsen. Sit navn fik strædet i 1609, men stammer formentlig fra middelalderen. Perfekt beliggende i helt stille omgivelser og alligevel i hjertet af City. Der er en fantastisk pariserstemning og kvarteret bugner af butikker, som typisk er små og specielle - deres antal og karakter er noget af det, der gør dette kvarter helt særligt og skaber et fantastisk varieret og hyggeligt gadebillede. De findes alle her - sammen med et bredt udvalg af caféer, værtshuse, restauranter og biograf m.v. Tætteste Metro er på 300 meter på Rådhuspladsen.

Ejendommen
Ejerforeningen består af 2 opgange, nr. 9 og 11 og forhuset nr.11 er bygget over tre fag og rummer kælder samt tre etager. Huset er fra 1799 og bygget for tobaksspinder Niels P. Fielsted. Ejendommen er i fin stand og der tilhører privat p-plads i gården til lejligheden og man kan skabe lidt ekstra indtægt (pt. kr. 2.500 pr. md.), såfremt man ikke selv har behov for p-pladsen og hellere vil leje den ud. Dørtelefon, kabel-tv og depotrum samt fælles vaskeri. Sælger har betalt denne lejligheds andel af facade- og nye vinduer for ca. kr. 200.000.

Lejligheden
Hyggelig og charmerende lejlighed, velegnet som ungkarl hybel eller forældrekøb eller til dig, som bare vil starte på en frisk i midten af København. Lejligheden har flotte brede plankegulve, mulighed for spisekrog i køkkenet, separat soveværelse og fra stuen et dejlig kig ned igennem den hyggelige Mikkel Bryggers Gade. Super central og stille beliggenhed tæt på Tivoli og Rådhuspladsen.

Book en fremvisning af Lavendelstræde 11, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.