Øster Søgade 32, 5. th., 1357 København K

Kontant
8.895.000
Udbetaling
445.000
Ejerudgift/md.
4.723
Varme/md.
600
Kvadratmeter
161
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1884

Skøn new yorker inspireret penthouselejlighed, med sol hele døgnet og udsigt over søerne. Elevator og tagterrasse

Kvarteret
Direkte til søerne, og få hundrede meter fra grønne områder som Østre Anlæg, Botanisk Have og Kongens Have. Torvehallerne og alle dens indkøbsmuligheder ligger mindre end 5 minutters gang fra lejligheden. Derudover tager det 5-10 minutter at gå til Strøget, Nørreport eller Østerport, samt offentlig transport med bus, tog og metro.

Ejendommen
Historisk ejendom, på hjørnet af Øster Søgade og Ole Suhrs Gade. Denne markante ejendom er opført i 1884 af arkitekt Alfred Jensen Raavad, og bærer navnet Rørholm. Faciliteter: Præsentabel indgangsparti og opgang med dørtelefon og elevator. Stort og dejligt grønt gårdmiljø, endvidere brugsret til fælles-/arbejdsrum i kælder samt eget kælderrum. Ejendommen er smukt beliggende direkte ud til Søerne, hvor solen kan nydes, hunden luftes eller konditionen kan holdes ved lige med en løbetur.

Lejligheden
Efter en tur i elevatoren, går man de sidste få trin op til denne skønne penthouselejlighed, med brede plankegulve og fritlagte bjælker. Fin entre med indbygget vaskesøjle. Den store stue på oprindelig tre flotte værelser, er lavet om til et stort og smukt rum med fritlagte bjælker og vinduer med fri udsigt over søerne, hvor solen vælter ind dagen lang. Rummet bliver samlet af en hyggelig pejs og det dejlige snedkerkøkken i valnød, som ligger i åben forbindelse med den store stue - så dette er helt klart lejlighedens hjerterum. Fra køkkenet er der også udgang til en skøn tagaltan/terrasse, hvor man kan sidde og spise eller nyde morgen- middag- og aftensolen. I forbindelse med det store soveværelse er der et dejligt walk-in closet, med god plads til garderoben. En skøn og vidunderlig lejlighed som lige nu er oplagt til et par uden børn, men som nemt kan deles op, så der igen kommer flere værelser. Prikken over i´et er det store designerbadeværelse udført i lækre materialer fra Philippe Starck.

Book en fremvisning af Øster Søgade 32, 5. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.