Galionsvej 62, 1437 København K

Kontant
21.900.000
Udbetaling
1.095.000
Ejerudgift/md.
5.274
Varme/md.
1.423
Kvadratmeter
222
Værelser
6
Energimærke
Fredet
Byggeår
1774

Townhouse på Holmen med aftensol og smuk udsigt indover byen

Siden 1995, hvor flåden flyttede væk fra Holmen, har området gennemgået en stor forvandling. Magasinerne er i dag indrettet til boliger, hvorfra de nye beboere kan nyde den storslåede udsigt over havnen og dens kanaler, samt det nye operahus og direkte udsigt til den smukkeste skyline af København.
Ejendommen hører absolut til en af Holmens flotteste og mest majestætiske og tordner frem som en smuk kæmpe på den bedste beliggenhed. Søndre Magasin er bygget i 1774 og der er egen P plads samt en bådplads lige foran huset. Boligen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter og energimærke. Endvidere er der et stort fælleshus til opbevaring af cykler mv.

Uden tvivl liebhaveri på første parket. Et smukt Town House i 4 plan med ren overflod af plads og udfoldelsesmuligheder. Helt i tråd med Holmens historie, finder man også inden døre det meget rustikke look, som ganske enkelt forfører dig. I alle etagerne, er der charmerende bindingsværk/bjælker som binder hele boligen sammen. Alt er istandsat med respekt for husets historie, og med de smukke linjer, er denne bolig komplet.

Via den smukke indgang, ankommer du til husets Hall samt et kontor eller værelse. Stueetagen er endvidere indrettet med et skønt køkken/alrum med direkte udgang til haven med den flotteste udsigt til København, Amalienborg og Marmorkirken og ikke mindst aftensol helt til solnedgang. Bådpladsen til huset ligger også lige nede foran i kanalen. I stueplan er der også et fint gæste badeværelse med toilet og brus. Førstesalen er indrettet med en stor stue, men virker som 2 stuer, da trappen deler rummet naturligt op, den ene stue har fransk altan mod kanalen, og udsigten er suveræn her og aftensolen vælter ind. På husets 2 sal. befinder der sig 2 store og gode værelser, samt 1 stort badeværelse og på 3 salen. endnu et stort rum som kan anvendes til kontor, garderobe- eller hobbyrum. Dette rum er ikke godkendt til overnatning. Til sidst og ikke mindst, er der et meget fint og stort loftrum med plads til julepynt og kufferter mv. Der er således 3 etager på hver 74 m2 = 222 m2 og tagetagen som er på 55 m2, giver dette i alt 277 super unikke kvadratmeter plus et stort loftrum. Det bliver bare ikke bedre.

Book en fremvisning af Galionsvej 62

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.