Frederiksgade 10, 4. th., 1265 København K

Kontant
9.250.000
Udbetaling
465.000
Ejerudgift/md.
4.420
Varme/md.
1.406
Kvadratmeter
122
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1885

Kunstner lejlighed med pejs og altan - direkte overfor Marmorkirken

Kvarteret
Frederiksgade's yderst elegante ejendomme fra 1880'erne blev rejst under ledelse af arkitekten og byplanlæggeren Ferdinand Meldahl og finansieret af finans fyrsten Nicolai Eigtved. Frederiksstaden er et yderst attraktivt kvarter, med Marmorkirken og Amalienborg som centrum. Kvarteret bærer præg af de mange store majestætiske ejendomme, og huser mange af de store københavnske turistattraktioner. Der er kun få minutters gang til såvel Kastellet som Kongens Have. Her bor du tæt på det pulserende byliv og alligevel stille og roligt. Metro Cityring er kun 1 min. Væk, så hele byen kan nås på ingen tid.

Ejendommen
Fredet ejendom og dermed fritaget for ejendomsskatter. Ejendommen er opført i 1885 og er utrolig smuk. Selve indgangspartiet til opgangen, giver en fornemmelse af storhedstiden i slutningen af 1800 tallet. Små forhaver foran ejendommen og lille hyggelig brostensbelagt baggård. Endvidere er der kælderrum til lejligheden. Fin stand generelt.

Lejligheden
Øverst beliggende i denne majestætiske ejendom midt i Frederiksstaden, som ligger rundt om kirken og dermed er der fra lejligheden direkte udsigt til Kirkens smukke og imponerende kuppel. Endvidere som noget unikt for denne lejlighed, så er der også en fin lille altan som ligger sydvendt, med udgang fra spisestuen og ikke nok med det, så er der også pejs i stuen, så det bliver næsten ikke bedre eller mere Pariser agtigt, men bare midt i København. Der er 3 gode soveværelser, godt fordelt i lejligheden samt et fin køkken og et lækkert badeværelse med bruseniche. Herudover en dejlig stue med pejs og vinduer mod Marmorkirken samt spisestue med udgang til altanen. Suveræn hyggelig og meget atmosfærefyldt lejlighed på bedste beliggende.

Book en fremvisning af Frederiksgade 10, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.