Vesterbrogade 116A, 1. tv., 1620 København V

Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Ejerudgift/md.
4.090
Varme/md.
1.592
Kvadratmeter
148
Værelser
4
Energimærke
E
Byggeår
1930

Vidunderlig lejlighed i stille grøn oase på grænsen til Frederiksberg - samt mulighed for P-plads i gården

Kvarteret
En perfekt beliggenhed på grænsen mellem det smarte Vesterbro og det klassiske Frederiksberg. Her finder du alt hver hjertet begærer, om du er til de nye spisesteder i Kødbyen eller de traditionelle lækkerier på Frederiksberg. De 2 metrostationer, Enghave Plads og Frederiksberg Allé, fanger du lige rundt om hjørnet. I gåafstand til Frederiksbergs Have, Søndermarken, Kødbyen, Tivoli og Søerne mv.

Ejendommen
Ejendommens baghus - hvor lejligheden er beliggende - husende indtil 2006 i stueetagen Fr. Weiss bogtrykkeri. Ejendommen er omgivet af ro, en grøn oase og parkeringspladser som man kan leje for kr. 400.- pr. md. Ejendommen som består af et toetagers hus er blevet renoveret i 2018 og er i rigtig pæn stand. Der er pulterrum til lejligheden lige ved hoveddøren.

Lejligheden
Velkommen indenfor i denne meget gennemførte lejlighed, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Fin entré med indbygget skab med plads til overtøjet. Meget stort og lækkert badeværelse med gulvvarme, separat brus, væghængt toilet, spots i loftet og stort vinduesparti. Kæmpe køkken/alrum/stue i ét som virkelig er lejlighedens hjerte og leverrum. Her kan hele familien være samlet, både til hverdag og fest. Det skønne rum er omkring 65m2 og har ovenlysvinduer. Det er muligt at lave et ekstra soveværelse eller kontor for enden af dette rum. Køkkenet er fra Svane og har lækre hårde hvidevarer. Endvidere indeholder lejligheden to dejlige soveværelser med god skabsplads, heraf det ene med selvstændig indgang fra gården.

Book en fremvisning af Vesterbrogade 116A, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.