Esplanaden 24, 5. th., 1263 København K

Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Ejerudgift/md.
5.245
Varme/md.
1.000
Kvadratmeter
102
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1876

Taglejlighed med fælles tagterrasse og udsigt over Churchill Parken

Kvarteret
Churchillparken er en af de smukkeste parker i byen og er opkaldt efter Sir Winston Churchill efter hans død i 1965. Parken er beliggende ved Frihedsmuseet på Kastellet med sine flotte volde og kanaler og den engelske kirke St. Alban´s English Church og ikke mindst nogle af byens bedste restauranter. Du kan handle ind hos Løgismose eller spise lækkert på Toldboden. Lagkagehuset og Føtex Food er lige om hjørnet og Østerport kun 500 meter væk eller Metroen ved Marmorkirken den anden vej. Et skønt kvarter midt i byen med grønne omgivelse, luft og vand.

Ejendommen
Smuk ejendom fra 1876 og ejerforeningen består af denne ene opgang med 12 medlemmer. E/F er professionelt administreret og er meget velfungerende. På toppen af ejendommen, er der en stor skøn og fælles tagterrasse med den smukkeste udsigt og solen hele dagen. Herudover drøfter de i E/F, at etablere elevator i bagtrappe tårnet, så alt i alt en god sund og aktiv E/F. Lille gård med nedgang til kælderrum.

Lejligheden
Rundturen starter i de to sammenhængende stuer, der bades i dagslys. Den ene sektion beriges af et ovenlysvindue, mens den anden afdeling er udstyret med en hyggelig skråvæg, som klædes af tre høje vinduer. Ydermere kan I se frem til en hyggelig brændeovn. I køkkenet venter en smart vinkelopbygning af elementerne, der gør det muligt at samles om madlavningen, som tilberedes med gaskomfur til hjælp. Slutteligt afrundes hjemmet af et godt værelse med klædeskab, og badeværelset er udført stilrent med væghængt toilet og glasafskærmet bruseniche.

Book en fremvisning af Esplanaden 24, 5. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.