Åbenrå 31, 2. th., 1124 København K

Kontant
9.995.000
Udbetaling
500.000
Ejerudgift/md.
7.119
Varme/md.
1.466
Kvadratmeter
176
Værelser
6
Energimærke
D
Byggeår
1730

Ny luksuslejlighed på super attraktiv og eksklusiv adresse lige ved Kgs. Have og Uden Bopælspligt

Kvarteret
Lejligheden ligger i det eftertragtede kvarter mellem Købmagergade og Kongens Have. Her er du omgivet af et væld af shoppingmuligheder, cafeer og restauranter, seværdigheder, natur og kultur. Trods den centrale placering opleves Åbenrå som en forholdsvis uforstyrret gade med en rolig og idyllisk atmosfære. Lige på den anden side af Gothersgade ligger Kongens Have med dens naturskønne arealer og mangfoldige stemning. Med den korte afstand er det nemt at få græs under fødderne, hvilket skaber en unik kombination af byliv og natur. Torvehallerne og Nørreport Station er også lige rundt om hjørnet.

Ejendommen
Ejendommen indrammes af en flot facade og gemmer på et lille gårdmijø med kig til himmelen. Her er et hvilested, hvor der ånder fred og ro for byens dynamiske atmosfære. Kun fem minutters gang fra ejendommen ligger Nørreport St. som er et knudepunkt for mange tog-, bus- og metrolinjer. Herfra er det derfor nemt at flytte sig til resten af Danmark.

Lejligheden
Via pæn entre med moderne tapet og spot, har man adgang til gæstetoilet til de to stuer ud mod kirken og kik til Rosenborg Slot. Den ene stue vil måske bruges som spisestue. Det flotte køkken alrum med eget Copi snedkerkøkken er med fransk altan og plads til familen om det runde bord. Flotte malede vægge i lejligheden. Via mellemgang, kommer man ned i den private afdeling med 3 skønne værelser og endnu et helt nyt badeværelse. Det ene værelse, kan også bruges som kontor eller walk-in. En utrolig lys og lækker lejlighed med masser af indretningsmuligheder, som ligger helt stille bagved Kongens have og tæt på Nørreport station med Torvehallerne, Metroen og ellers alt hvad hjertet begærer. Se salgsprospekt eller for yderligere detaljer eller bestil en eksklusiv fremvisning.

Book en fremvisning af Åbenrå 31, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.