David Balfours Gade 5, 1. tv., 1402 København K

Kontant
13.500.000
Udbetaling
675.000
Ejerudgift/md.
8.043
Varme/md.
798
Kvadratmeter
181
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
2002

Lys og skøn lejlighed direkte til Christianshavns Kanal

Kvarteret
Her er du på en af Københavns mest romantiske og rolige adresser, på det fantastiske Christianshavn. Bydelen rummer næsten flere herligheder end man kan remse op og er kendt af alle som et attraktivt og herligt sted at bo og opholde sig. Løvens Gård ligger på Christianshavn på den gamle B&W grund - midt i det hele med kanaler og nærmiljø lige uden for døren. Strøget og Kongens Nytorv med Magasin, Det Kongelige Teater, caféer og restauranter er kun en lille gåtur fra lejligheden over Knippels Bro ellers kan du tage Metro´en på Christianshavns Torv, som kun ligger et par hundrede meter fra gadedøren.

Ejendommen
Ejendommen er tegnet af Wilhelm Lauritzen arkitekter og opført i 2002 på den gamle B&W grund og rummer alle moderne herligheder såsom dørtelefon m/kamera, parkeringskælder (p-plads kan lejes) samt bådplads via foreningens bådlaug, elevator, kabel-tv, flot og meget grøn gårdhave. Til lejligheden har du brugsret til et depotrum lige ved hoveddøren, så du slipper for turen i kælderen eller på loftet efter ting. Endvidere fælleslejlighed "Kongens Hus", som man kan leje til sine overnattende gæster. Ejerforeningen har i øvrigt en meget veldrejet hjemmeside, hvor man kan få meget mere information - se link på skbolig.dk. Handicap venlige adgangsforhold.

Lejligheden
Entré med plads til overtøj og sko mv. Til venstre et fint kontor eller gæste- børneværelse og overfor et stort pænt flisebadeværelse med bruseniche. Endvidere to store værelser med indbyggede skabe og endnu et stort badeværelse. Det ene værelse har udgang til den store sydvest vendte altan. Køkkenet er åbnet op til den store stue, så man får mest muligt lys og udsigt til kanalen fra alle vinkler. Det er næsten som at bo på skib. Altanerne får masser af sol og har fri panoramaudsigt henover vandet og ligger selvfølgelig mod sydvest, så man også kan nyde eftermiddags- og aftensolen her. En utrolig flot liebhaverlejlighed på bedste adresse lige ved vandet på Christianshavn.

Book en fremvisning af David Balfours Gade 5, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.