Peder Hvitfeldts Stræde 10, 1. tv., 1173 København K

Kontant
3.850.000
Udbetaling
195.000
Ejerudgift/md.
3.026
Varme/md.
341
Kvadratmeter
60
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1811

Total idyl i charmerende stræde ved Rundetårn

Kvarteret
Centralt beliggende og yderst attraktivt kvarter ved Købmagergade og Rundetårn. Kvarteret bærer præg af små hyggelige stræder med caféer og specialforretninger. Der er kun få hundrede meter til Nørreport Station med Metro. Kongens Have er ligeledes i kort gåafstand.

Ejendommen
Fredet ejendom der er opført i 1811. En charmerende ejendom der i dag fremstår med rødpudset murstensfacade og tegltag. Ejendommen har dørtelefon, lille fællesgård og kælder med cykelparkering og fællesvaskeri. Ejendommen opvarmes via fjernvarme.

Lejligheden
En fantastisk hyggelig og charmerende københavnerlejlighed på solsiden af Peder Hvitfeldts Stræde. Fra den klassiske københavner-opgang træder du ind i lille fordelingsentre. Stor rummelig opholdsstue med masser af lys og en charmerende brændeovn. Stort soveværelse med direkte adgang til mindre garderobe-/arbejdsværelse. Begge er vendt mod gården. Derudover ældre køkken med adgang til lille bruserum med mosaik. Fra entreen er der adgang til separat toilet. En lille københavner-perle, som egner sig perfekt som begynderlejlighed og hvor der er mulighed for at sætte sit eget præg på lejligheden. Lejligheden fremtræder med bræddegulve og høje paneler.

Book en fremvisning af Peder Hvitfeldts Stræde 10, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.