Åbenrå 31, st. th., 1124 København K

Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Ejerudgift/md.
5.332
Varme/md.
933
Kvadratmeter
112
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1730 / 2019

Ny luksuslejlighed på super attraktiv og eksklusiv adresse lige ved Kgs. Have og Torvehallerne

Kvarteret
Lejligheden ligger i det eftertragtede kvarter mellem Nørreport og Kongens Have. Her er du omgivet af et væld af shopping muligheder, cafeer og restauranter, seværdigheder, natur og kultur. Trods den centrale placering opleves Åbenrå som en forholdsvis uforstyrret gade med en rolig og idyllisk atmosfære. Lige på den anden side af Gothersgade ligger Kongens Have med dens naturskønne arealer og mangfoldige stemning. Med den korte afstand er det nemt at få græs under fødderne, hvilket skaber en unik kombination af byliv og natur.

Ejendommen
Er indrammet af en flot gammel københavner facade og gemmer på et lille gårdmiljø med kig til himmelen. Hele ejendommen har netop gennemgået en stor og omfattende renovering, så alt fremstår flot og indflytningsklart. Her er et hvilested, hvor der ånder fred og ro for byens dynamiske atmosfære. Den store port og indgang giver straks det indtryk at historie fra fortiden. Herfra kommer man ind i det lille gårdmiljø, som når endelig renovering er færdig kun kan forestille sig at man i ejerforeningen, vil kunne skabe en lille oase.

Lejligheden
Er beliggende i baghuset, med egen indgang og ugeneret væk fra byens gadelarm. Entre er stor med et flot hvælvingsvindue, her er plads til den store garderobe. Tre trin føre ned til det helt unikke køkkenalrum opdelt med en søjle midt i rummet. De 4 meter til loftet og de store dobbelt høje fags vinduer giver rummet lys og storhed sjældent set rum. Det grønne køkken, med alt i hårde hvidevarer fra Kitchen Aid, quooker, messing vandhane, viser den stilfuldt kvalitet som føre igennem lejligheden. Solide nye plankegulve, udskåret døre og karme, messing håndtag, alt er gennemført og indflytningsklart. Fra køkkenet kan man gå ud i den lillebitte private aflukket gård terrasse hvor man kan nyde en cigaret, kaffe eller bare lukke sommer ind. En fordelingsgang føre til det store nye badeværelse med brus og vaskesøjle samt lejlighedens 2 soveværelser plus et depotrum/walk-in closet. Lejligheden har på nuværende tidspunkt status som uden bopælspligt, hvis dette ønskes.

Book en fremvisning af Åbenrå 31, st. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.