Valkendorfsgade 34, 2. tv., 1151 København K

Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Ejerudgift/md.
4.596
Varme/md.
1.250
Kvadratmeter
100
Værelser
2
Energimærke
E
Byggeår
1804

Arkitekttegnet lejlighed med smuk pejs og flotte detalje

Kvarteret
På en af byens hyggeligste brostensbelagte gader, finder du denne lejlighed helt stille liggende bag Gråbrødretorv, i den ny nyrenoverede og fashionable gade - Valkendorfsgade, hvor de flotte butikker og hyggelige caféer samt smukke bygninger er sprunget ud som en forårsblomst. Tætteste metro er Gl. Strand. Perfekt og attraktivt beliggenhed.

Ejendommen
Smuk og klassisk byejendom, som ligger på langs ad gaden og dermed med mange flotte vinduesfag og dekorativ facade. Der er pæn opgang op til lejligheden og man kan stille sin cykel i porten eller inde i gården. Ejerforeningen og ejendommen er veldrevet og drives via professionel administrator.

Lejligheden
Via hyggelig entre med plads til garderobe ting, kan man gå til højre ind til køkkenet, hvor der er spiseplads og det gamle ildsted er bevaret og der er plads til lækre gastronomiske udskejelser. Den store stue med flot kig ned igennem gaden og med udsigt til den smukke kirke. Stuen, som er meget lys - har mange smukke detaljer, indbyggede reoler og høje paneler samt flotte trægulve og en smuk pejs. Soveværelset er romantisk og ligger stille ud mod gården. Badeværelset er holdt stramt i helt hvid og med en ikonisk buet bruseniche. En absolut perle af lejlighed, som er oplagt til investering som forældrekøb. Nils Fagerholt tegnede lejligheden i 1984 og det er hans smukke ikoniske pejs i stuen og komfuret i køkkenet, som er lavet med sans for detaljer og de indbyggede vandhaner, skydedøre, den runde bruser i badeværelset og meget mere, som gør netop denne smukke lejlighed helt unik. Det bliver bare ikke bedre!

Book en fremvisning af Valkendorfsgade 34, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.