Åbenrå 31, st. kld., 1124 København K

Kontant
8.995.000
Udbetaling
449.999
Ejerudgift/md.
11.319
Varme/md.
950
Kvadratmeter
249
Værelser
3
Energimærke
F
Byggeår
1730 / 2019

Ny luksuslejlighed i 2 plan på super attraktiv og eksklusiv adresse lige ved Kgs. Have

Kvarteret
I det eftertragtede kvarter mellem Købmagergade og Kongens Have. Her er du omgivet af et væld af shoppingmuligheder, cafeer og restauranter, seværdigheder, natur og kultur. Trods den centrale placering opleves Åbenrå som en forholdsvis uforstyrret gade med en rolig og idyllisk atmosfære. Lige på den anden side af Gothersgade ligger Kongens Have med dens naturskønne arealer og mangfoldige stemning. Med den korte afstand er det nemt at få græs under fødderne, hvilket skaber en unik kombination af byliv og natur.

Ejendommen
Bag den flotte facade gemmer der sig et lille gårdmijø med kig til himmelen. Her er et hvilested, hvor der ånder fred og ro for byens dynamiske atmosfære. Kun fem minutters gang fra ejendommen ligger Nørreport St. som er et knudepunkt for mange tog-, bus- og metrolinjer. Herfra er det derfor nemt at flytte sig til resten af byen og Danmark.

Lejligheden
Stor rummelig luksus lejlighed i 2 plan med stort lækkert køkken/alrum i stueplan. Endvidere nyt brusebadeværelse og 2 yderligere værelser. I kælderplan er der 3 flotte rum samt bryggers med vaskefaciliteter og udgang til gården. Alt står nyt og indflytningsklar med flotte trægulve og gode materialer generelt.

Book en fremvisning af Åbenrå 31, st. kld.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.