Amaliegade 11A, 1., 1256 København K

Kontant
12.500.000
Udbetaling
625.000
Ejerudgift/md.
5.976
Varme/md.
1.500
Kvadratmeter
154
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1753

Liebhaverlejlighed i skøn baggård på bedste beliggenhed og med egen stor garage

Kvarteret
Adressen taler for sig selv. En fantastisk beliggenhed i gaden, som var tildelt rollen som bydelens hovedakse ved planlægningen af Frederiksstaden. Gaden er i dag en del af det rolige København og alligevel kun få hundrede meter fra byens hovedpuls ved Kongens Nytorv med Metroen, Såvel Sankt Annæ- og Ofelia Plads samt Kongens Have eller Kastellet grønne åndehuller er tæt på hoveddøren.

Ejendommen
Denne smukke og atmosfære fyldte ejendom, består af hovedhus, mellemhus og baghus. Denne lejlighed ligger bedst placeret i mellemhuset, helt stille, men med masser af lys fra begge sider. Ejendommen er naturligvis fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter (dog er garagen ikke fredet) Straks du træder ind igennem den automatiske port, bliver dine tanker ledt århundreder tilbage. Ejendommen fremstår i dag yderst velvedligeholdt og har en skøn gennemgående brostensbelagt gård. Til denne lejlighed medfølger der en stor aflukket garage. Det bliver ikke bedre i Kongens København.

Lejligheden
En sjældent udbudt liebhaverlejlighed i herskabelig stil og med alle de gamle detaljer velbevaret og mange steder gjort endnu smukkere. Fra det gamle og charmerende trappeforløb træder du ind i denne atmosfærefyldte og lyse lejlighed der indeholder entre/fordelingsgang og indbyggede garderobeskabe. Først i lejligheden har man det skønne store badeværelse med bl.a. 2 håndvaske og stor separat bruseniche. Endvidere 2 fantastiske højloftede og autentiske stuer en suite, som i dag bliver brugt som soveværelser, da selve køkken/alrummet har mere end rigelig plads til både spiseafdeling til 12 pers. Samt stort afsnit til dagligstue, så dette fantastiske og centrale rum er lejlighedens hjerte, hvor venner og familie samles til god mad og hyggelig stunder. Til sidst og ikke mindst et lille gæsteværelse eller kontor med tilhørende plads til opbevaring. Denne lejlighed er en ren perle, som overalt fremstår med brede plankegulve, fyldingsdøre, smukke paneler og stuk mv.

Book en fremvisning af Amaliegade 11A, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.