Toldbodgade 10B, 3., 1253 København K

Kontant
12.995.000
Udbetaling
650.000
Ejerudgift/md.
9.564
Varme/md.
2.083
Kvadratmeter
219
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1890

Stor liebhaverlejighed med elevator direkte op i lejligheden

Kvarteret
Lejligheden her har en stille beliggenhed i en af Fredrikstadens ikoniske gader, hvor man er tæt på mange af landets helt store kulturelle, historiske og arkitektoniske attraktioner som Amalienborg, Amaliehaven, Havnen, Sankt Annæ Plads og Operaen. Og til den anden side ligger Nyhavn og lige i nærheden Det Kongelige Teater, Kongens Nytorv, Magasin og metrostation. Her får I muligheden for at bo lige i byens nervecenter.

Ejendommen
Ejendommen blev opført for snart 130 år siden i 1890. E/F består af 3 bygninger alle med boliger i og denne smukke lejlighed ligger i den midterste ejendom. Alt er pænt og velholdt, og gården med opgang til jeres lejlighed er både hyggelig og stille. Der er elevator direkte op i denne lejlighed. Og hvis I tager trapperne vil I opleve en flot og præsentabel opgang, der er holdt i passende og smagfulde farver for beliggenheden, nemlig i hvidt og blåt, med inspiration fra det royale nabolag og havnens blå vand.

Lejligheden
Lejligheden er i flot stand og klar til indflytning. Planløsningen er gennemtænkt med flere afdelinger, der indbyrdes hænger naturligt og logisk sammen. I den en ende får I et stort køkkenalrum fra Kvänum og en lige så stor stue i direkte tilknytning. I køkkenalrummet kan der snildt placeres et langt spisebord med plads til otte/ti personer, der alle vil sidde komfortabelt. I øvrigt er der i køkkenet alt hvad man skal bruge af udstyr, ligesom der også er et praktisk. I den modsatte ende af lejligheden er der en lækker sektion med master bedroom i god størrelse, med walk-in og skabsvæg i fuld rumbredde og selvfølgelig eget smukt badeværelse, Lejligheden har endvidere et ekstra badeværelse, som boligens 2 andre værelser også kan benytte helt ugeneret. Endelig er der meget praktisk indrettet et bryggers med vask og vaskesøjle og skabsplads. Lejligheden er helt stille beliggende midt i smuk stille gård og med vinduer til begge sider, så er der masser af naturlig sollys. En gennemført indretning hvor der er tænkt både i praktiske løsninger og æstetik, så rammerne er sat til at nyde livet i en smuk, klassisk københavnerbolig.

Book en fremvisning af Toldbodgade 10B, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.