Bredgade 51, 2. th., 1260 København K

Kontant
25.000.000
Udbetaling
1.250.000
Ejerudgift/md.
10.673
Varme/md.
1.733
Kvadratmeter
283
Værelser
6
Energimærke
Fredet
Byggeår
1881

Unik herskabslejlighed i Frederiksstaden med elevator og altan

Kvarteret
Bredgade er en af Frederiksstaden smukkeste og mest mondæne gader, med restauranter i den internationale liga, møbel- og auktionshuse samt kunstgallerier. Endvidere tæt på Amalienborg, Kongens Have, Kastellet og Amaliehaven samt den nye Metro.

Ejendommen
Fredet ejendom og dermed fritaget for ejendomsskatter, og er oprindeligt tegnet Eigtved, men på foranledning af finansfyrsten C.F. Tietgen. Ejendommen har et herskabeligt præg med flotte udskæringer samt snirklede og asymmetriske ornamenter, som får det hele til at gå op i en højere enhed. Ejendommen har elevator og fin lille gård.

Lejligheden
Via den smukke port fra Bredgade med automatisk døråbner kan man enten gå op ad det smukke trappeforløb eller tage elevatoren til denne ekstraordinære liebhaverlejlighed. Entre med indbyggede skabe. På vej ned mod selve lejligheden, ligger det ene og meget smukke gæstebadeværelse. Det store flotte køkken, som er gennemtænkt til mindste detalje af sælger, fremstår bare smukt og unikt. Der er også plads til spise de små daglige måltider, hvis man ikke ønsker at bruge spisestuen. Det smukke køkken samt lejlighedens indbyggede skabe og de tilpassede reoler mv. er udført i bedste kvalitet og med respekt for kulturarvens historie, som Eigtved i sin tid lagde til grund for hele Frederiksstaden og det er det anerkendte køkkensnedker firma Simonsen og Czechura., som fik opgaven til at istandsætte lejligheden. I den store stue møder du ikke blot udgang til en lille, men smuk sydvendt altan, men den har også den mest fantastisk og majestætiske udsigt. Master Bedroom med indbyggede skabe og via lille mellemgang, finder man lejlighedens andet smukke badeværelse. Herudover er der både kontor til hr. og fru samt endnu et værelse. Udover den smukke udsigt fra alle vinduer, så er der også det mest fantastiske lysindfald fra alle sider, så denne lejlighed er absolut. en smuk og unik perle i Frederiksstaden.

Book en fremvisning af Bredgade 51, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.