Esplanaden 28, 1., 1263 København K

Kontant
13.000.000
Udbetaling
650.000
Ejerudgift/md.
10.661
Varme/md.
1.600
Kvadratmeter
216
Værelser
6
Energimærke
D
Byggeår
1882

Herskabslejlighed mod Churchillparken med stor altan og elevator

Kvarteret
Vel nok én af byens mest eftertragtede områder. Et hyggeligt og charmerende kvarter midt i dronningens København og lige op til Churchillparkens grønne arealer. Langelinie og Østerport S-station er kun få hundrede meter væk, ligesom byens attraktioner findes lige om hjørnet.

Ejendommen
En flot og markant murstensejendom opført i 1888 med nyrenoveret facade og tegltag. Du ankommer til et smukt indgangsparti med elektrisk port ind til den charmerende brostensbelagte fællesgård. Ejendommen har dørtelefon, cykelparkering og elevator.

Lejligheden
Sjælden udbudt udsigtslejlighed i herskabelig stil. Fra det brede trappeforløb træder du ind i entre med adgang til opbevaringsrum. Fra entreen er der adgang til såvel de 2 store stuer mod Esplanaden som den store spisestue i midten af lejligheden. De 2 stuer ligger ensuite og den ene har smuk svensk porcelænskamin. Stor lyst køkken hvorfra der er udgang til den store altan og mellemgang hvor der er elevator direkte til lejligheden. Den bagerste del af lejligheden er den private afdeling med stort forældresoveværelse med direkte adgang til stor badeværelse med bruse- og karbad, 2 gode soveværelser, det ene med skabsvæg. Derudover gæstetoilet. Bræddegulve/parketgulve, stuklofter, fyldningsdøre, høje paneler og radiatorskjulere.

Book en fremvisning af Esplanaden 28, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.