Sallingvej 13, 3. tv., 2720 Vanløse

Kontant
3.800.000
Udbetaling
190.000
Ejerudgift/md.
3.681
Varme/md.
1.277
Kvadratmeter
99
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1932

Nyistandsat delevenlig lejlighed til 3 eller 4

Kvarteret
Centralt beliggende og spændende kvarter ikke langt fra Grøndalsparkens grønne arealer og på grænsen til Frederiksberg. Du finder Grøndal S-station i den ene retning og Flintholm med Metro i den anden retning. Ikke langt til shoppingcentret Kronen.

Ejendommen
Flot klassisk hjørneejendom opført i 1932. Ejendommen er opført i gule mursten og tegltag. Der er stor grøn fællesgård med borde, bænke og legeplads. Derudover har ejendommen dørtelefon, kabel-TV, cykelparkering og pulterrum til de enkelte lejligheder. Fælleslånet er betalt af sælger

Lejligheden
En yderst veldisponeret hjørnelejlighed, der fremstår totalistandsat. Øverst oppe træder du ind i denne lyse og solrige lejlighed med mange indretningsmuligheder. Der er mulighed for at 4 kan dele lejligheden ligesom den lille familie vil have masser af plads. Der er nyt lækkert HTH-køkken i hvidt med hårde hvidevarer og med kig til fællesgården. Fra fordelingsentreen er der adgang til stort nyt flisebeklædt brusebadeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Den store hjørnestue har panoramavinduer med udsigt til Bellahøj og helt uden indkik fra genboer. Derudover stor spisestue og 2 gode rummelige værelser. En lejlighed udover det sædvanlige.

Book en fremvisning af Sallingvej 13, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.