Sankt Thomas Alle 1, st. th., 1824 Frederiksberg C

Kontant
9.000.000
Udbetaling
450.000
Ejerudgift/md.
12.047
Varme/md.
1.925
Kvadratmeter
86
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1904

Blandet bolig og erhverv på mondæn adresse

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter lige ved Sankt Thomas Plads og Frederiksberg Allé. Værnedamsvej med de mange spædende specialforretninger og hyggelige caféer, finder du lige om hjørnet. Kun få hundrede meter til Frederiksberg Have.

Ejendommen
Smuk og klassisk Frederiksbergejendom, der bærer navnet Sankt Thomas. Ejendommen der er opført i 1904, fremstår med flot murstensfacade og skifertag. Ejendommen har lille fællesgård og fremstår i meget flot stand.

Lejligheden
Denne lejlighed har en enestående god mulighed for at kombinere bolig og liberalt erhverv. Lejligheden, der er i to etager, har erhvervstilladelse og byder på i alt 231 m2, fordelt på stueplan og kælder. Der ligger en principiel tilladelse til beboelseslejlighed på 86m2 med tilhørende kælder på 45m2. I stueetagen ud mod gadeplan er der store vinduespartier. Lejligheden er blevet renoveret i 2007 og fremstår med to store flotte badeværelser. På det øverste plan er der et veludstyret thekøkken i åbent forbindelse til det store rum mod gaden. Flere gode og lyse rum både i stueplan og i kælder.

Book en fremvisning af Sankt Thomas Alle 1, st. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.