Niels Hemmingsens Gade 32A, 3. th., 1153 København K

Kontant
5.750.000
Udbetaling
290.000
Ejerudgift/md.
4.534
Varme/md.
891
Kvadratmeter
107
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1744

Solrig penthouselejlighed i stille baghus ved Gråbrødretorv

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter midt i dronningens København, lige ved Gråbrødretorv med de mange hyggelige caféer og restauranter samt spændende specialforretninger lige ved døren. Der er kun få hundrede meter til såvel Nørreport station som Gammel Strand med Metro og gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen
Ejendommen, der har huset en chokoladefabrik, er opført i 1744. Baghuset, hvor denne lejlighed ligger, fremstår med flot pudset murstensfacade og tegltag. Ejendommen opvarmes via fjernvarme og har dørtelefon, fællesantenne og hyggelig fællesgård med cykelparkering.

Lejligheden
En spændende penthouselejlighed, der blev etableret i 2014. Fra trappeopgangen træder du ind i det kæmpe opholdsrum, der er badet i lys fra alle sider, herunder flere store ovenlysvinduer. I dette store rum kan der nemt etableres et ekstra værelse. Opholdsstue ligger i åben forbindelse til lækkert Box One-køkken i hvidt med alt i hårde hvidevarer og stor spiseplads. Fra stuen er der adgang til roligt beliggende soveværelse med garderobeskabe samt walk-in. Derudover stort lækkert brusebadeværelse med smukke fliser, separat bruseniche, håndklædevarmer samt vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden har flotte Dinesen bræddegulve, synlige bjælker, radiatorskjulere og termoruder og forsatsvinduer.

Book en fremvisning af Niels Hemmingsens Gade 32A, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.