Larsbjørnsstræde 7B, st+. 1., 1454 København K

Kontant
12.995.000
Udbetaling
650.000
Ejerudgift/md.
9.101
Varme/md.
2.041
Kvadratmeter
245
Værelser
6
Energimærke
Fredet
Byggeår
1907

245 kvm. New York midt i Latinerkvarteret + 109 kvm. kælder

Kvarteret
Latinerkvarteret. Dette lille farverige hjørne af dronningens København er kendt af alle. Kvarteret byder på et hav af spændende caféer, restauranter og specialforretninger. Et område der trods stor aktivitet fra områdets unge og gamle, byder på sin egen specielle ro.

Ejendommen
Bag den store port møder du en lille oase af en brostensbelagt baggård. Her finder du det smukke baghus, som har tidligere har fungeret som hesteskossmedje. Ejendommen er opført i 1907 og fremstår med murstensfacade. Dørtelefon, kabel-TV og charmerende fællesgård.

Lejligheden
Byens mest autentiske New Yorker-lejlighed. En bolig uden sin "overmand". Fra den charmerende gård træder du ind i en anden verden i form af et gigantisk rum med 6 meter til loften med et væld af spændende detaljer. Lækkert Boffi stålkøkken med et specialdesignet lysperiskop, der kaster lys over det rustikke betongulv. I stueetagen er der ligeledes mellemgang til stort brusebadeværelse. En markant ståltrappe fører op til den store søjlegang med masser af hyggekroge og kig ned i leverummet. I den ene ende findes stort soveværelse med udgang til lille altan. Kæmpe underetage med flere disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.

Book en fremvisning af Larsbjørnsstræde 7B, st+. 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.