Købmagergade 15, 3., 1150 København K

Kontant
5.650.000
Udbetaling
285.000
Ejerudgift/md.
4.671
Varme/md.
750
Kvadratmeter
99
Værelser
2
Energimærke
F
Byggeår
1930 / 1987

Uden bopælspligt, elevator og tagterrasse

Kvarteret
Yderst centralt beliggende midt på én af de hyggelige gågader i Citys hjerte midt på Købmagergade. Kvarteret har naturligvis alt hvad man kan ønske sig af specialforretninger, hyggelige caféer og restauranter. Der er kun få hundrede meter til gode transport- og indkøbsmuligheder.

Ejendommen
Markant hovedejendom opført i 1930 og ombygget i 1987. Ejendommen, med tøjforretning i stueplan, fremstår i betonelementer og med built-up tag og store vinduespartier til begge sider. Ejendommen har dørtelefon, lille fællesgård og elevator direkte til de enkelte lejligheder.

Lejligheden
Lys og spændende Citylejlighed uden bopælspligt på attraktiv adresse. Fra trappeopgangen kan du komme direkte ind i lejligheden via ejendommens elevator. Lejligheden indeholder stor lys opholdsstue mod Købmagergade i åben forbindelse til stort lækkert køkken, alt i hårde hvidevarer med plads til masser af gæster. Fra stuen er der adgang til stort soveværelse mod gården med direkte adgang til stort lækker terrasse. Derudover lækkert flisebeklædt badeværelse med opmuret bruseniche og vaske-/tørremaskine. Pænt og nydeligt toilet holdt i flotte fliser. Velkommen hjem til København

Book en fremvisning af Købmagergade 15, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.