Nørregade 24B, 3. tv., 1165 København K

Kontant
5.395.000
Udbetaling
269.999
Ejerudgift/md.
5.216
Varme/md.
908
Kvadratmeter
109
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1842

Citylejlighed med stor fælles tagterrasse

Kvarteret
Kvarteret har gennem de seneste år fået et løft med ombygning af Daells og etablering af Torvehallerne. Kvarteret kan derfor nu byde på spændende caféer, restauranter og specialforretninger. Lige ved Nørreport S-station og tæt på H. C. Ørstedsparken. Kun 350 meter til metroen.

Ejendommen
Tidligere trikotagefabrik fra 1842, der for få år siden blevet omdannet til boliger. Ejendommen har elevator, dørtelefon, kabel-tv, brostensbelagt fællesgård, stor fælles terrasse, cykelrum og opbevaringsrum. Der er gratis parkering med beboerlicens under Israels Plads.

Lejligheden
Det første, der falder én i øjnene, når man træder ind i lejlighedens store, lyse stue, er det fantastiske lysindfald. Det strømmer ud fra de mange vestvendte vinduespartier. Stuen har plads til både et spiseafsnit og et opholdsafsnit. Stuen er i åben forbindelse til lækkert, lyst elementkøkken med alt i hvidevarer. Fra en fordelingsgang med oprindelige, rustikke søjler er der adgang til to reelle værelser. De vender begge mod gården. Til det ene af værelserne er der et tilhørende garderoberum. For enden af fordelingsgangen er der et lækkert brusebadeværelse med smagfulde, lyse mosaiksten og vaskesøjle. Badeværelset har indlagt gulvvarme.

Book en fremvisning af Nørregade 24B, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.