Valby Langgade 251, 1. th., 2500 Valby

Kontant
2.495.000
Udbetaling
125.000
Ejerudgift/md.
2.536
Varme/md.
491
Kvadratmeter
59
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1930

Stor solrig altan mod lækker grøn have

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter i den stille ende af Valby Langgade, helt op mod Damhussøens grønne arealer og engen med boldbanerne. Der er kun få minutter til det gamle Valby med masser af spændende caféer og forretningsliv. Bus og tog i kort gåafstand fra hoveddøren.

Ejendommen
Flot velholdt ejendom, der er opført i 1930. Ejendommen fremstår med gul murstensfacade og rødt tegltag. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, stor grøn fælleshave med legeareal og borde og bænke. Derudover kælderrum til de enkelte lejligheder.

Lejligheden
En fantastisk veldisponeret og rummelig 2 værelses lejlighed, der er velegnet som delelejlighed. Fra den flotte trappeopgang træder du ind i fordelingsentre med pænt flisebeklædt brusebadeværelse. Fra entreen er der adgang til alle de øvrige rum. Pænt elementkøkken i hvidt mod gården og med lille spiseplads og hårde hvidevarer. Kæmpe opholdsstue med stort vinduesfag mod Valby Langgade og med skråkig til Damhussøen. Fra stuen er der franske døre mod lejlighedens store rummelige soveværelse, hvorfra der er udgang til stor sydvestvendt altan med udsigt over ejendommens smukke grønne have. Lejligheden har flotte bræddegulve, fyldingsdøre og termovinduer.

Book en fremvisning af Valby Langgade 251, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.