Magstræde 11, 1204 København K

Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Ejerudgift/md.
1.676
Varme/md.
300
Kvadratmeter
56
Værelser
1
Energimærke
Fredet
Byggeår
1730

International lille erhvervslejlighed stille beliggende i hyggelig brostensbelagt gård - Bemærk meget lav ejerudgift !

Kvarteret
Yderst attraktivt og stille kvarter mellem Stræderne og Frederiksholms Kanal. Kvarteret byder på små charmerende brostensbelagte stræder med mange hyggelige caféer og specialforretninger. Såvel Kongens Nytorv som Rådhuspladsen er i kort gå afstand der fra. Metroen er næsten lige ved døren ved Gl. Strand, og bringer dig alle steder i København på 10 min. Du er lige i centrum, og alligevel helt stille.

Ejendommen
Velbevaret smuk pakhusejendom på stille og attraktiv adresse i den gamle middelalderby på brostensbelagt gade. Ejerforeningen, som er meget velfungerende består af Magstræde 11 og Nybrogade 24 og der er derfor adgang fra begge sider. Der er også brugsret til et meget hyggeligt og dejligt gårdmiljø med toppede brosten og skønne krukker med planter osv.

Erhvervslejligheden
Der er her tale om en international erhverslejlighed i høj høj klasse, hvor der ikke er sparet på noget som helst og kun de bedste materialer er brugt. Den anerkendte indretningsbutik Rue Verte har hjulpet til med design og indretning af møbler og inventar og det er virkeligt blevet flot og gennemtænkt. Via lille entre med garderobeplads, kommer man ind i lejligheden, som er opdelt med skabsvægge mellem stue og soveværelset. Begge rum har store vinduespartier som kan åbnes ud mod den hyggelige gård. I stuen er der både plads til sofagruppe samt spiseafdeling som er i åben forbindelse med det lille flotte køkken. Smukt badeværelse med brus og toilet. Billederne på sagen giver et super godt indtryk af lejligheden.

NB: Erhvervsstatus betyder, at lejligheden ikke må erhverves privat, men kun til erhverv/kontor mv. Denne status kan ikke ændres, da lejlighedens "post" adresse officielt hedder Magstræde 11, kld.

Book en fremvisning af Magstræde 11

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.