Sølvgade 15, 2. mf., 1307 København K

Kontant
3.495.000
Udbetaling
175.000
Ejerudgift/md.
2.464
Varme/md.
500
Kvadratmeter
52
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1957

Utrolig lys 2'er tæt på Kongens Have

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter mellem Store Kongensgade og Kongens Have. Dette dejlige og rolige kvarter summer af liv og atmosfære med alverdens udbud af spændende caféer, gode restauranter og specialforretninger. Kongens Have er lige om hjørnet, ligesom indkøbs- og transportmuligheder kun er få skridt fra hoveddøren.

Ejendommen
Velholdt ejendom fra 1957 med Gunner Milthers som arkitekt. En velfungerende ejerforening og mange fællesfaciliteter, såsom elevator, god vicevært ordning, affaldsskakt, fællesvaskeri, tørrerum og strygerum samt cykelkælder og barnevognsrum og hyggeligt grønt haveanlæg. Der er endvidere brugsret til loftrum og mulighed for at leje p-plads i gården for kr. 2.187,- pr. md. (pt. 5 på venteliste)

Lejligheden
Efter en tur i elevatoren kommer du op til denne højtbeliggende 2 sal. En veludnyttede City-lejlighed i fin stand. Entre med garderobeafsnit og skab. Opholdsstue med både spiseplads og sofagruppe samt fransk altan som giver et fantastisk lysindfald. Godt udnyttet soveværelse med indbyggede skabe. Lækkert flisebadeværelse med separat bruseniche. Nyere og pænt køkken med halvmur til stuen. Det er muligt at fjerne mere væk og åbne op hvis man har lyst. Alt i alt en rigtig god lejlighed, hvor det kun er lidt maling og møblerne der skal tænkes på. Velkommen hjem til København.

Book en fremvisning af Sølvgade 15, 2. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.