Lavendelstræde 17A, 2. th., 1462 København K

Kvadratmeter
116
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1799

Stor altan og lige ved Frederiksholms Kanal

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter i stille charmerende gade mellem Rådhuspladsen og Frederiksholms kanal. Kvarteret bærer præg af små hyggelige gader med caféer, restauranter og specialforretninger. Tæt på gode transport- og indkøbsmuligheder.

Ejendommen
Pæn renoveret ejendom. Ejendommen der er fra 1799 fremstår med flot pudset murstensfacade og tegltag. Ejendommen består af forhus og baghus. Der er dørtelefon, fællesgård med cykelparkering, kabel-TV og depotrum til de enkelte lejligheder.

Lejligheden
Fantastisk veldisponeret citylejlighed med mange muligheder. Lejligheden der for nyligt er istandsat indeholder åben entre til stort lækkert køkken/alrum. Den kæmpe stue har tidligere været opdelt og består nu af et opholdsafsnit mod gaden og et spiseafsnit mod gården hvor der er udgang til stor altan mod gården. Fra lille mellemgang er der adgang til 2 store rummelige værelser. Fra entreen er der adgang til flot flisebeklædt brusebadeværelse med separat bruseniche. En lækker citylejlighed med god mulighed for delelejlighed. Fremstår istandsat overalt med flotte gulve og termovinduer.

Kan overtagelse fra 1/8-2023

Book en fremvisning af Lavendelstræde 17A, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.