Enghavevej 17, st., 1674 København V

Kontant
2.485.000
Udbetaling
125.000
Ejerudgift/md.
1.744
Varme/md.
500
Kvadratmeter
48
Værelser
2
Energimærke
E
Byggeår
1895

Fantastisk begynderlejlighed ved Enghave Plads

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter på grænsen til Frederiksberg og tæt på Enghave Plads med Metroen og de mange spændende caféer og restauranter og på Enghaveparken hvor du finder luft omkring dig. Du er ligeledes tæt på Frederiksberg Allé.

Ejendommen
Flot ejendom opført med murstensfacade og skifertag. Ejendommen der består af forhus og sidehus er opført i 1895. Ejendommen har dørtelefon, aflåst fællesgård med cykelparkering, pulterrum til de enkelte lejligheder og kabel-TV.

Lejligheden
Denne fantastiske begynderlejlighed ligger tilbagetrukket fra Enghavevej i lys åben gård. Fra denne lyse og stille gård træder du ind i opgangen som fører dig til denne lille perle. Lejligheden indeholder lille fordelingsentre med adgang til lys og rummelig opholdsstue mod fællesgården med stort vinduesparti. Ligeledes fra entreen er der adgang til lille soveværelse mod gård og til pænt elementkøkken med alt i hårde hvidevarer. Derudover pænt flisebeklædt brusebadeværelse i hvidt. Du finder ikke en mere centralt og velbeliggende lejlighed til denne pris.

Book en fremvisning af Enghavevej 17, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.