Grøndals Parkvej 104B, 1., 2720 Vanløse

Kontant
2.495.000
Udbetaling
125.000
Ejerudgift/md.
2.700
Varme/md.
833
Kvadratmeter
77
Værelser
3
Energimærke
E
Byggeår
1937

Skøn lejlighed ved Grøndalsparken til istandsættelse

Kvarteret
Attraktivt kvarter på grænsen til Frederiksberg. Fra lejligheden er der udsigt over Grøndalsparkens grønne arealer. Der er kun få hundrede meter til Flintholm Station i den ene retning og Kronen butikscenter i den anden retning. Alt er lige ved døren.

Ejendommen
Flot og klassisk ejendom opført i 1937. Ejendommen der ligger trukket tilbage fra vejen består af en stuelejlighed og denne lejlighed på 1. sal. Lejlighederne deler forhaven og baghaven tilhører stuelejligheden. Der er dørtelefon og depotrum. Der er ikke parkering til lejligheden på grunden, men der kan nemt holdes på Grønbakken (lige om hjørnet

Lejligheden
En lys og veldisponeret lejlighed med skøn udsigt. Fra ejendommens fælles trappeopgang træder du ind i fordelingsentre. Stor lys opholdsstue med skønt udkig over Grøndalsparkens grønne arealer og med udgang til lille altan. Fra stuen er der adgang til pænt rummeligt soveværelse. Fra entreen er der adgang til flisebeklædt karbadeværelse. Derudover stort køkken med kig til villakvarteret. Fra køkkenet er der adgang til lille børne-/arbejdsværelse. Lejligheden trænger til istandsættelse overalt men du har muligheden for at skabe en unik bolig efter dit eget ønske.

Book en fremvisning af Grøndals Parkvej 104B, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.